13 места за посещение през зимата 2021 г. Тази зима трябва да се регистрирате.

Прочетете 6,548 XNUMX

Препоръчва се 13 зимно пътуване 2021 Тази зима трябва да се регистрирате.

Зимата пристигна ... Къде е най-доброто място за излизане, за да предизвикате студения вятър? в зимата Повярвайте, че много хора ще търсят място, където да излязат, за да изпитат студеното време. и се възхищавайте на красотата на природата Разбира се, много райони вече започват да изстиват. дали на север Горен североизток или високите планини на западната гора Днес всичко е добра атмосфера. Имаме 13 места за посещение през зимата на 2021 г., които си струва да проверите, за да ги препоръчате. Къде ще има Хайде да видим.

1. Дой Интанон, провинция Чианг Май

Doi Inthanon е най-високият връх в Тайланд. като по този начин има хладно време през цялата година. Който иска да изпита студеното време, гарантирам, че няма да останете разочаровани. Освен това има много интересни атракции на Дой Интханон, като водопад Мае Я, Кралски проект, Природна пътека Кю Мае Пан. Красиви цветни полета и отдайте почит на Phra Mahathat Chedi на Don Inthanon Освен това въздухът тук е студен и чист. защото наоколо има източници на озон

Адрес: Национален парк Doi Inthanon, подрайон Ban Luang, област Chom Thong, провинция Chiang Mai

Работно време - затваряне: може да посетите през целия ден.

Телефонен номер: 0-5328-6729

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/DoiInthanonNationalPark

2. Дой Анг Кханг, провинция Чианг Май

Doi Ang Khang е местоположението на Кралска земеделска станция Ангкханг Времето в Дой Анг Кханг е студено през цялата година. особено през декември - януари Въздухът беше толкова студен, че росата се превърна в слана. Известна още като Мей Канинг и ако някой харесва красиви цветя, тогава има двор на Сакура в Тайланд. които ще цъфтят през месеца Декември-януари Да се ​​види и теб. И в този момент е популярно място за туристите да правят красиви снимки.

Адрес: Moo 5, район Mae Ngon, област Fang, провинция Chiang Mai

Работно време - затваряне: 08.00:18.00 - XNUMX:XNUMX

Телефонен номер: 0-5396-9476-8

Уебсайт: -

Facebook: -

3. Пай, провинция Mae Hong Son

Що се отнася до зимните пътувания, Пай, Мей Хонг Сон определено трябва да бъдат в списъка. защото това е град, заобиколен от високи планини и по-малко към границата на Тайланд и Мианмар Направете зимата студена. Освен това беше покрита с мъгла. утринна роса Също в Пай Има и много интересни места за посещение като Pai Walking Street. малка пешеходна улица пълен с магазини за туристите да се разходят Яжте вкусна храна, правете красиви снимки, а в Пай има и исторически мост. Wat Phra That Mae Yen Природни горещи извори Sai Ngam, Kong Lan (Гранд Каньон на Пай), Tha Pai Hot Springs, водопад Пам Бок и др.

Адрес: област Pai, провинция Mae Hong Son

Време за отваряне и затваряне: варира според местоположението.

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

4. Phu Chee Fah, провинция Chiang Rai

Phu Chi Fa е най-високият връх в планинската верига Doi Pha Mon, която граничи с Лаоската народнодемократична република. Връх Phu Chee Fah прилича на скала с нос, простиращ се в небето, така че се нарича Phu Chee Fa. Има 2 популярни гледни точки, които са на върха на планината и на двора, преди да достигнат върха. които могат ясно да видят заострената планина. Основният акцент в пътуването до Фу Чи Фа идва да види великолепния изгрев и море от мъгла. През февруари - март ще има полумесец цвете или Wild Chongkho е в разцвет в подножието на хълма, за да видите и вие.

Адрес: горски парк Phu Chi Fa, район Tap Tao, област Thoeng, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: може да посетите през целия ден.

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

5. Дой Самер Дао, Национален парк Si Nan, провинция Nan

Doi Samer Dao е популярна туристическа дестинация за къмпинг през зимата. Тъй като това е гледна точка с широка площ по билото. Подходящ за отдих, сън под звездите и гледане на морето от мъгла сутрин. Времето на Doi Samer Dao Следобед е доста горещо. Но по залез температурата започна да спада, докато стана изключително студено.

Адрес: Национален парк Si Nan, подрайон Si Sa Ket, област Na Noi, провинция Nan

Работно време - затваряне: може да посетите през целия ден.

Телефонен номер: 093-242-2914

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Srinannationalpark

6. Фу Лангка, провинция Фаяо

Горският парк Фу Лангка или Фу Лангка е друга атракция, която не може да бъде пропусната през тази зима. Фу Лангка е преплетена планинска верига. във водосборната планинска верига Подходящ за разходка, опознаване на природата, покоряване на върха на планината. А гледката през зимата е много голяма. Акцентът, който трябва да бъде посетен, е Фу Тевада, красив планински връх с височина 1,720 метра над морското равнище. И в този момент това е и гледна точка към морето от мъгла. изгряващо слънце и много красиви диви цветя

Адрес: Горски парк Фу Лангка Подрайон Pha Chang Noi, област Pong, провинция Phayao

Работно време - затваряне: 06.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

7. Phu Tub Berk, провинция Петчабун

Популярни зимни дестинации Друго, което не може да бъде пропуснато, е Phu Thap Boek, което е на около 1,768 метра надморска височина. Можете да видите морето от мъгла сутрин красиво. В допълнение, Phu Thap Boek също е дом на селото на племето Hmong и най-голямата зелева плантация в страната.

Адрес: подрайон Уанг Бан, област Лом Као Провинция Phetchabun

Работно време - затваряне: може да посетите през целия ден.

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

8. Khao Kho, провинция Phetchabun

Както знаете, Khao Kho е студено през цялата година. Така че можете да пътувате целогодишно. Особено през зимата атмосферата е много добра. Освен това, Khao Kho има красива природа. И има много туристически места като Китайския паметник. музей на оръжията Мемориал на жертвоприношението Khao Kho Phra Borommathat Chedi Дворецът Као Хо Wat Phra That Pha Son Kaew и природни забележителности Гледката към облачното море е много красива.

Адрес: област Khao Kho, провинция Phetchabun

Време за отваряне и затваряне: варира според местоположението.

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

9. Фу Крадуенг, провинция Лоей

Фу Крадуенг е може би най-добрата зимна дестинация. за което много хора се сещат Поради красотата на природата и атмосферата кара всички да искат да го изживеят заедно. За всеки, който иска да завладее Фу Крадуенг Трябва да подготвите тялото си да бъде готово. Защото разстоянието за изкачване по планината е до 5,500 метра. Но ако се качите нагоре, можете да сте сигурни, че умората със сигурност ще изчезне. Интересни туристически места на Phu Kradueng включват Pha Nok Aen, Pha Lom Sak, Anodad Pool, Phra Srinakarin Plaza и др.

Адрес: Село № 1, Бан Шри Тан, подрайон Шри Тан, област Фу Крадуенг, провинция Лоей

Работно време - затваряне: 06.00:18.00 - XNUMX:XNUMX

Телефонен номер: 042-810-833

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/PKDnationalpark

10. Као Яй, провинция Накхон Ратчасима

Национален парк Као Яй Зимно пътуване близо до Банкок, само около 2 часа път с кола и вече изпитваме студеното време. На Khao Yai има много интересни атракции като водопад Haew Narok, водопад Haew Suwat, зала за наблюдение на животни и др. Има и магазини. Ресторантите също са отворени. Или всеки, който иска да разпъне палатка тук, може да отиде да разпъне палатка и да спи на мястото за палатки Lam Ta Khong. и място за къмпинг в Pha Kluay Mai

Адрес: район Mu Si, област Pak Chong, провинция Nakhon Ratchasima

Работно време - затваряне: 06.00:18.00 - XNUMX:XNUMX

Телефонен номер: 086-092-6529

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/KhaoYaiNationalPark1962

11. Уанг Нам Киао, провинция Накхон Ратчасима

зимно пътуване свеж въздух Неизбежно е Уанг Нам Киао Позволете ми да ви кажа кой търси прохладна, бавна зимна ваканция близо до Банкок, за да диша добър въздух. Ето отговора! Wang Nam Khiao, малък, тих квартал с много естествено изобилие. В Wang Nam Khieo има много туристически места, като Khao Phaeng Ma, Pha Kep Tawan и различни ферми и мога да ви уверя, че със сигурност ще се върнете отново.

Адрес: Област Уанг Нам Киао Провинция Накхон Ратчасима

Време за отваряне и затваряне: варира според местоположението.

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

12. Suan Phueng, провинция Ратчабури

Suan Phueng е популярна туристическа дестинация, която е много популярна сред туристите. Важното е, че пътуването също не е далеч от Банкок. Suan Phueng има много естествено изобилие, включително гори, планини и водопади, подходящи за почивка. Отсега нататък Суан Пхуенг има и много красиви места за посещение, като горещите извори Бо Клуенг. Естествени минерални извори от планината Танаосри и др. Но най-важното, което не бива да се пропуска, е да видиш пухкавите бели овце.

Адрес: Област Suan Phueng, провинция Ratchaburi

Време за отваряне и затваряне: варира според местоположението.

Телефонен номер:

Уебсайт: -

Facebook: -

13. Khao Chang Phueak, Национален парк Thong Pha Phum Канчанабури

За тези, които обичат предизвикателството Препоръчвам ви да дойдете тук. Khao Chang Phueak, Национален парк Thong Pha Phum. Канчанабури с красиви туристически пътеки които са едновременно вълнуващи и предизвикателни Кой е трекър и искат да бъдат възможно най-близо до природата Трябва да завладеете Khao Chang Phueak веднъж. Акцентът на това място е билото, било, което е красиво и ужасяващо по пътя. Когато стигнете до върха на планината, ще можете да видите 360-градусова панорамна гледка и да поемете студения вятър, който духа през нея изцяло. Нека ви кажа, че е най-доброто.

Адрес: Thong Pha Phum District Канчанабури

Работно време - затваряне: резервирайте предварително с парка.

Телефонен номер: 034-510-979

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/ Национален парк Thongphaphum - Национален парк Thongphaphum

Как се справяте с 13-те места за посещение през зимата на 2021 г., които събрахме? Нека ви кажа, че всяко място има добра атмосфера, красиви гледки и много студено време. Кой иска да пътува, за да предизвика студения вятър? Не забравяйте да вземете любимия си пуловер със себе си.แนะนำ
"атракции"