9 места за посещение в Транг Страхотен пункт за чекиране Забавно пътуване с пълен вкус

Прочетете 6,530 XNUMX

Препоръчва се 9 Пътуване в Транг 2564 Има всички морета, планини, пещери и важни забележителности. приятно е да се чекирате Гарантирам, че пътуването е наред. Насладете се на цялото пътуване със сигурност.

Транг, друга провинция на юг, до която е много интересно да се пътува. Градът е красив, спокоен, не е претъпкан. Това е чар, който кара много хора да искат да дойдат и да изпитат Trang веднъж. Тук има много атракции. Изобщо не е алергичен към други провинции. Има море, планини, пещери и туристически атракции, които са важни забележителности. Нека последваме, за да правим снимки и да се чекираме. Той е много подходящ за хора, които обичат да пътуват по хладен начин. Но ако някой все още не може да си представи да отиде в Транг Къде ще пътувате днес? Имаме 9 места за посещение в Транг. Страхотен пункт за чекиране Забавно пътуване с пълен вкус Нека представим. Къде ще бъде? Хайде да видим.


1. Жп гара Кантанг

Жп гара Кантанг Гарата в края на Южната железница в Андаманско море. Сградата е разделена на 2 части: частната сграда и платформата. Предната част на сградата има надвес на верандата, украсен с ъгъла на стълбовете с традиционен уникален модел от времето на цар Рама VII. Залата е с дървена балюстрада. със сладки малки панели за врати, за да разделите пространството в пропорция В задната част на сградата има платформа с отделен двускатен покрив. по стълбове Платформата е украсена с ажурни дървени подпори, за да се слее със сградата. Това е гара, която е особено красива. Следователно е обявено, че ще бъде регистрирано като Древни руини на провинция Транг

Адрес: Na Khai Road, подрайон Кантанг, област Кантанг, провинция Транг

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:16.30 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 075-251-015

Уебсайт: -

Facebook: -


2. Вземете тук-тук с жабешка глава, за да видите стария град

жаба глава тук тук Уникални местни превозни средства на Trang това ще ни отведе да видим красотата на града по хладен начин като платите билета според разстоянието Или всеки, който иска да пътува насаме, може да наеме цял ден пътуване. Може да позволи на водача да препоръча най-важните забележителности В града или можем да изберем да се отбием, както ни харесва. Позволете ми да ви кажа, че всеки, който посещава Транг, не трябва да пропуска да вземе тук-тук с жабешка глава.

Адрес: близо до гарата, провинция Транг

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -


3. Пещера Као Чанг

Изгубената пещера Као Чанг Най-добрите места за посещение в Транг Това е голяма пещера с дължина 850 м. Вътре има 6 малки и големи пещерни зали, като Tham Thuat Chaihan, дворецът на крокодилите, пещерата Petch Plai Phaya и др. Акцентът не трябва да се пропуска. Пещера Флай Фет със сталагмити и сталактити, които все още са много завършени В допълнение към изследването на красотата получавате и вълнението, което е различно от другите пещерни зали Тъй като проходът към пещерата е много тъмен и се нуждае само от фенерче. Всеки, който е авантюрист, иска да отиде в приключение. Препоръчва се да посетите тук.

Адрес: подрайон Na Muen Si, област Na Yong, провинция Trang

Работно време - затваряне: понеделник - петък отворен 13.00:17.00 - 09.30:17.00 събота - неделя и на официални празници, отворен от XNUMX - XNUMX

Телефонен номер: 075-299-551

Уебсайт: -

Facebook: -


4. Той се удави

Као потъна в гората, друга невидима атракция на провинция Транг. Нарича се Khao Sank в гората, защото тази планина е затъмнена от голяма мангрова гора. Сякаш се давеше в гората. което ако е в далечината, наистина няма да се види Тук ще можете да видите великолепната гледка към плодородната мангрова гора на 360 градуса с морето на заден план. И също така може да види островите, които го заобикалят прекрасно.

Адрес: Ban Nam Rap, подрайон Bang Sak, област Kantang, провинция Trang

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -


5. Остров Либонг

Ко Либонг е най-големият остров на провинция Транг. Разположен в област Kantang, провинция Trang, е най-големият източник на морска трева в страната. което е храната на дюгонгите Освен това е място за разглеждане на различни видове морски птици, а пейзажът на плажа е красив. По този начин превръщайки това място в малък рай за тези, които обичат да ходят на море.

Адрес: подрайон Koh Libong, област Kantang, провинция Trang

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -


6. Кох Крадан

Кох Крадан е остров с най-красивите плажове в морето Транг. Пясъчният плаж тук е бял и гладък като прах, бистра и красива морска вода. Плажът пред местоположението на защитната единица Има плитки коралови рифове, които се простират на дълга линия като мозъчни корали, корали стагхорн. Червени тръни меки корали и различни видове риби А пред плажа също е много красиво място за наблюдение на изгрева. Можете да видите Koh Mook, Koh Waen, Koh Chuak, Koh Ma, чак до Koh Hai. От този плаж има пешеходна пътека, за да видите други плажове на острова, като плаж Ао Чонг Лом, на около 800 метра от офиса на звеното в западната част на острова. Залезът може да види Ко Рок ясно.

Адрес: подрайон Koh Libong, област Kantang, провинция Trang

Работно време - затваряне: всеки ден от 08.30:17.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 075-203-308

Уебсайт: -

Facebook: -


7. Изумрудена пещера (Koh Mook)

Tham Morakot е пещера, разположена на западния бряг на Koh Mook. Това е прекрасна пещера насред морето. Туристите, които пътуват до морето на Транг. няма да пропуснете пътуване за посещение на Изумрудената пещера Което се смята за невиждано в Тайланд от входа на пещерата е малка дупка. високо над нивото на водата, достатъчно, за да премине лодката Или трябва да плувате, ако има много вода, на разстояние 80 метра от входа на пещерата Saeng Отвън тя се отразява с водата вътре в пещерата, което прави водата да изглежда смарагдово зелена. Изглежда необичайно и изключително красиво по природа. при напускане на устието на пещерата От другата страна ще видите чист плаж с бял пясък, заобиколен от стръмни скали и до тази пещера Моракот може да се стигне само по време на отлив.

Адрес: Подрайон Ко Либонг, район Кантанг, Транг

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 075-829-967

Уебсайт: -

Facebook: -


8. Koh Chuek - Koh Waen

Koh Chuak - Koh Waen е малък остров, разположен един до друг. Това е варовиков хълм със скали около острова. Теченията са силни, така че гмуркането трябва да се придържа към въжето, за да се поддържате. докато не стане произходът на името Този район е друга красива точка за гмуркане. Водолазите ще могат да се любуват на красотата на седемцветните меки коралови рифове. включително корали и цветни анемони

Адрес: Намира се в националния парк Hat Chao Mai, подрайон Koh Libong, област Kantang, провинция Trang

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -


9. Tham Le Khao Kop

Tham Le Khao Kop, природна атракция в пещерата, има сталагмити и сталактити на разстояние 4 километра.Tham Le Khao Kop има подземен воден канал, минаващ през него. Трябва да използвате лодка за круиз по реката, за да влезете вътре. за да видите красиви сталактити и сталагмити който също се е образувал на скалата вътре в пещерата Едно от чудесата, дадени да бъде невидим Тайланд, е в последната пещера, която не може Можете да ходите, защото трябва Направете обиколка на пещерата, като лежите на лодката на около 800 метра, въпреки че е само на кратко разстояние. Това е период на вълнение. Създайте вълнение и таен страх за туристите, не по-малко. Защото в един момент лицето и тялото са почти прикрепени към стената на пещерата. ще се сблъскат

Адрес: подрайон Као Коп, област Хуай Йот, провинция Транг

Работно време - затваряне: всеки ден от 08.00:17.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

Как се справяте с 9 места за посещение в Транг? Страхотен пункт за чекиране Забавно пътуване с пълен вкус които събираме заедно, всяко красиво място за посещение Кой има възможност да посети Транг? Нека ви кажа, не го пропускайте.


Резервирайте евтин хотел в Трангแนะนำ
"атракции"