8 места за посещение в Так, нагоре в планината, проходите се през водопади, обикаляйте сред забележителности

Прочетете 973 XNUMX

แนะนำ Туристически атракции в Tak 2564 Провинция с перфектна природа А има и добре познати туристически атракции като водопада Thi Lo Su, най-красивата невиждана атракция в света. и има много интересни места, които да посетите днес Събрали сме се заедно с 8 места, които да посетим в Так, нагоре по планината, да преминем през водопади, да се почерпим в забележителности За тези, които нямат предвид планове за пътуване Препоръчваме ви да закрепите пътуване до Trat. Тъй като тази провинция има много красиви забележителности, които си струва да се проверят, като красиви гледки и паркове, пълни с изобилие. и планините, които са заобиколени от красивото море от мъгла Те също могат да пътуват през цялата година. което ще включва къде Хайде да видим заедно


1. Wat Phra Borommathat Ban Tak

Ват Пхра Боромат, Бан Так стар храм Разположен в Тамбон Нонг Луанг, акцентът е параклисът с красиви резбовани дървени врати. Фронтонът и фронтонът са дървени. Прозорците са издълбани в позлатена история на Буда. а главата на стълбите е нага част от храма Прилича на старо светилище с високи тавани, 2 етажа с отвори за въздух около него. охладете въздуха Има и Phra Chao Tanjai, на който местните хора вярват. вярвайки в това Ако си направите желание, каквото и да е, то ще ви помогне да постигнете надеждите си по всякакъв начин.

Адрес: Подрайон Ко Тапао, област Бан Так, провинция Так

Работно време - затваряне: Всеки ден 06.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 055-591-009

Уебсайт: -

Facebook: -


2. Водопад Ти Ло Су

Световноизвестна туристическа дестинация И е популярна туристическа дестинация с много туристи, които качват да се регистрират За водопада Thi Lo Su Намира се в Светилището за дива природа Umphang. Прилича на голям варовиков планински водопад. Което е причинено от потоците на тъкане Huai Klo, които текат през широката скала. преди да скочи надолу в каскадните скали който е заобиколен от богати гори което е красиво Трябва да си заслужава посещение веднъж в живота

Адрес: Светилище за диви животни Umphah, област Umphang, провинция Tak

Работно време - затваряне: свържете се с персонала преди заминаване.

Телефонен номер: 055-500-706

เว็บไซต์: www.dnp.go.th

Facebook: -


3. Дой Луанг Так

Doi Luang Tak е място за посещение в Tak. хора, които обичат туризма любов, прегърнала облачното море Не го пропускайте За тази планина е красотата на красив хребет, който се простира на ръба на Национален парк Таксин Махарат. Заедно с това, че е място с богата природа като широколистна двукрила гора, 2 комплекта красиви гледки, а именно Као На Маймуна и Лон Луанг За тези, които се интересуват от покоряването на планината трябва да подготви тялото Времето за пътуване ще отнеме около 6-7 часа.

Адрес: подрайон Thung Krachoe, област Ban Tak, провинция Dat Tak

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 055-511-429

เว็บไซต์: www.dnp.go.th

Facebook: -


4. Дой Тулай

Дой Туле или Мон Туле разположен в най-високата планина в район Tha Song Yang Хората от Pga K'nyau наричат ​​тази планина Tule Ko, което означава Златна планина заради зеленината на тревата, която превръща златни полета през зимата. Ноември-януари всяка година, която през този период е популярна сред много туристи. които често идват да лежат в палатка, да гледат звездите, да гледат изгрева и залеза включително прегръщане на морето от мъгла място за посещение в Так Линията на природата изобщо не може да бъде пропусната.

Адрес: район Tha Song Yang, район Tha Song Yang, провинция Tak

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 055-514-341-3

เว็บไซต์: www.thasongyang.go.th

Facebook:  facebook.com/Doi Thule


5. Водопадът Pha Pharoen

Водопадът Pha Charoen е едно от най-красивите водни места. Което е недалеч от град Мае Сот. Характеризира се с каскаден водопад от 97 нива. Особено през дъждовния сезон и началото на зимата Това е най-доброто време за посещение на този водопад. Тъй като това ще бъде красива, чиста вода и количеството вода ще тече в една линия, за да видите повече от други сезони. Това е снимка, която изглежда удобна и сенчеста, подходяща за отдих по време на празниците.

Адрес: подрайон Chong Kwai, област Phob Phra, провинция Tak

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 055-508-922

เว็บไซต์: www.dnp.go.th

Facebook: -


6. Висящ мост на 200-годишнината Ратанакосин

200-годишният Мемориален висящ мост на Ратанакосин е популярна туристическа атракция в Так. Това изобщо не може да се пропусне. За това място има красива гледка с изглед към река Пинг, най-доброто от провинция Так. Мостът е дълъг около 400 метра, който свързва град Так и подрайон Па Мамуанг. През нощта има и акцент, който ще бъде украсен с красиви светлини. който ще види, че мостът е изключително ярък над тъмната вода Най-подходящ за правене на красиви снимки за чекиране в социалните мрежи.

Адрес: Tambon Pa Mamuang, Amphoe Mueang Tak, провинция Tak

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер : -

เว็บไซต์: www.takpao.go.th

Facebook: -


7. Национален парк Mae Moei

Национален парк Mae Moei е естествена туристическа атракция Намира се в подрайон Mae Usu и район Mae Song пълен със сенчести гори И има много интересни атракции като гледната точка на морето от мъгла зад офиса в парка, Mon Kruba Sai, Mon Phun Suda и Mon Kiew Lom. място за посещение в Так Че хората, които искат да са близо до природата, обичат да се снимат и да се любуват на красивата гледка към слънцето и морето от мъгла, не я пропускайте.

Адрес: район Mae Song, област Tha Song Yang, провинция Tak

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 061-352-3703

เว็บไซต์: www.dnp.go.th

Facebook: facebook.com/ Национален парк Mae Moei - Национален парк Mae Moei


8. Gad клекнал, висяща чанта

Kad Nang Yong или Walking Street Market край река Пинг Намира се на река Пинг Това е друга забележителност, която трябва да се види. За тази мода акцентът е, че той седи на бамбуково постеля. с височина около крак Има различни видове артикули за продажба. Хората, които идват да купуват неща, трябва да се навеждат или клякат. което е произходът на пазарното наименование И в частта на чантата идва от различни видове. често използвани в чантата До производството на чанти за продажба като местен продукт, така че докато не се превърна в името на клекнал момче. За всеки, който обича бавния живот, обича да ходи, да се разхлажда, да ходи и да пазарува. Препоръчвам ви да дойдете тук, определено ще ви хареса.

Адрес: подрайон Chiang Ngoen, област Mueang Tak, провинция Tak

Работно време - затваряне: Всяка събота - неделя от 16.00-21.00 часа.

Телефонен номер: 098-526-8441

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/ Кад Нанг Йонг, Клонг Ям, провинция Так

Приключихме с 8 места за посещение в Tak, които ние внимателно подбрахме. Нека представим приятели днес. За тези, които нямат предвид планове за пътуване Нека следваме щифтовете, които сме закрепили заедно. Това пътуване със сигурност ще бъде забавно.


Резервирайте евтини квартири в Tak.แนะนำ
"атракции"