14 места за посещение в Чианг Рай 2021, популярен вторичен град Насладете се на бавния живот

Прочетете 968 XNUMX

Актуализация 14 Забележителности в Чианг Рай 2021 Популярен вторичен град че днес трябва да отидете на бавно пътуване с плавници Ще покани приятели да закрепят място за посещение в Чианг Рай Най-северната провинция Сиам с изключителен характер Изобилен с красиво сложни високопланински гори. Заедно с това, че е източникът на много красиви вододели и водопади. Известен е и със стария си град с дълга история. както и да има мултиетническо население като низински тайландци, хълмски племена и китайци, което го прави друга провинция с уникални култури и традиции ви кани да посетите и да изпитате много, така че ние сме го съставили Популярни туристически атракции в Чианг Рай В миналото трябва да се регистрирате, за да се оставите. 10 квартири в Чианг Рай, хубаво място за сън, хлад, великолепна гледка заедно с 9 ресторанта в Чианг Рай, страхотни, вкусни със сигурност, отбийте Елате да изберете да спите, изберете да се храните заедно със задоволство.


1. Плантация за чай Choui Fong

Плантация за чай Choui Fong, туристическа атракция в Чианг Рай разположен в квартал Mae Chan Чианг Рай Това е плантация със зелен чай, която се засажда в каскади на голям хълм. заобиколен от зелени планини който е пълен с природа, която изглежда удобно Особено по време на дъждовния сезон, атмосферата на чаената плантация Choui Fong Много е освежаващо. Където и да погледнете, той е зелен, зелен, подходящ за релакс. Разходете се и се полюбувайте на красотата на фермата. Освен това тук има и зона за обслужване на храни, напитки и селскостопански продукти, които да седят и да се охлаждат и в костюми за хладно време.

Адрес: подрайон Mae Chan, област Mae Chan, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.30:17.30 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 053-771-563

เว็บไซต์: www.chouifengtea.com

Facebook: facebook.com/ Чайна плантация Cui Fong


2. Рай Сингх Парк или Rai Boon Rawd

Парк Рай Сингх Това е една от най-известните плантации за чай в Тайланд. че всички се познават много добре Това е забележителност, която не може да бъде пропусната. Ако някой е пътувал до Чианг Рай от туристи Можете да се разходите наоколо, да се повозите в селскостопанската кола или да карате колело. За да видите красотата на планините, чаените плантации, цветните полета и насажденията от различни видове растения. Включително гледане на живота на сладки животни като жирафи, зебри, крави Watusi може да се насладите. Това е място за посещение в Чианг Рай, което е буйно, свежо и красиво. подходящ за пътуване да се насладите на най-чистата природа

Адрес: подрайон Mae Korn, област Mueang Chiang Rai, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 053-160-6367

เว็บไซต์: www.singhapark.com

Facebook: facebook.com/Singha Park Chiang Rai Singha Park Chiang Rai


3. Phu Chee Fah

Phu Chi Fa, популярна туристическа атракция в Chiang Rai, която е най-високият връх в планинската верига Dok Pha Mon. на границата между Тайланд и Лаос с естествена идентичност като скала на върха на върха Това е дълга линия, сочеща към небето от страната на Лаос. откъдето произхожда името, наречено „Phu Chee Fah“ и ако сте човек, който обича мира Обича да бъде потопен в природата, пълна с планини, море, мъгла, да се прегърне по перфектен начин. Препоръчително е да посетите Phu Chee Fah веднъж, за да сте сигурни, че ще изпитате студеното време. Научете природата по нов начин. Това наистина си струва да дойдете.

Адрес: село № 9, Ban Rom Fah Thong и Ban Rom Fah Thai, област Wiang Kaen, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 081-883-4510

เว็บไซต์: www.dnp.go.th

Facebook: -


4. Градина Mae Fah Luang

Градина Mae Fah Luang Това е цветна градина около двореца Дой Тунг, на площ от 10 рай, с красиви зимни цветя като рози, петуния и бегонии, както и благоприятни растения, трайни насаждения и бръшлянови арки. които се засаждат в много други видове и много други В допълнение, Mae Luang Garden има и креативни градински декорации, които са изящни. създават красота, не различна от чуждите градини Което е подходящо за разглеждане на забележителности, снимане, охлаждане от красотата на различни цветя. Особено в късните зимни дъждове ще намерите цветя в пълен разцвет. Красотата, която всеки трябва да пее, уау, винаги.

Адрес: Moo 7, Mae Fah Luang District, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: Всеки ден 07.00:17.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 053-767-015, 090-107-3145

Уебсайт: -

Facebook: -


5. Phra That Doi Tung

Пътуване в Чианг Рай Не пропускайте още една че ако дойдете в Чианг Рай трябва да посетите Phra That Doi Tung За просперитета на живота за Phra That Doi Tung Това е красива древна реликва. разположен на върха на хълм които могат да видят красива гледка към град Чианг Рай Това е и реликвите от годината на магната. Заедно с много интересни легенди Той е много подходящ за изучаване, разглеждане на забележителности и поклонение.

Адрес: подрайон Huai Krai, област Mae Sai, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 080-716 -5071

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Wat Phra That Doi Tung


6. Дой Мае Салонг

Doi Mae Salong е туристическа атракция в Чианг Рай. Още едно попадение това е красиво Прохладна атмосфера през цялата година Подходящ за разглеждане на пейзажи от чаени плантации, които са засадени на стъпалата, е най-доброто за туристите, които посещават, също могат да опитат горещ горещ чай безплатно. Заедно с красивата гледка към морската мъгла може да се насладите на фермата. В допълнение, този Doi Mae Salong има акцент върху това Дърво Phaya Sua Krong който цъфти ярко розово и в началото на януари - март на всяка година

Адрес: район Mae Salong Nok, област Mae Fah Luang, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 053-765-129

เว็บไซต์: www.maesalongnok.go.th

Facebook: -


7. Рай Руен Ром

Rai Ruen Rom, туристическа атракция в Чианг Рай че хората, които обичат природата, трябва да идват да пътуват За тази ферма е органична зеленчукова ферма. който е отворен като учебен център за тези, които се интересуват от земеделие Заедно с разрешаването на туристите да идват и да извършват дейности във фермата, като например да научат за биологичното земеделие и чистата енергия. с практическа практика както на реални полета, така и на демонстрационни парцели. Има и настаняване във ферми за туристи, които се интересуват от нощувка.

Адрес: Moo 10, подрайон Rai Ruen Ruen, подрайон Ngew, област Thoeng, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: всеки ден от 08.00:17.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 099-325-5757

เว็บไซต์: www.rairuenrom.com

Facebook: facebook.com/Rai Ruen Ruen биологично земеделие, органичен туризъм Rai Ruen Rom Биологична ферма


8. Ват Ронг Кхун

Wat Rong Khun е място, което не бива да се пропуска. Ако сте пътували до Чианг Рай, този храм е един от най-великолепните и великолепни храмове в Тайланд. Убосотът на храма е бяло украсен с блестящи сребърни огледала. Има уникален и изискан модел на мазилка. включително украсени с изящни стенописи Проектиран е и конструиран от Аджарн Чалермчай Коситпипат, който е създал това будистко изкуство, за да предложи като произведение на изкуството на Негово Величество Царя.

Адрес: район Pa O Don Don Chai Област Mueang Chiang Rai, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: всеки ден от 08.00:17.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 053-673-579

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Wat Rong Khun - Wat Rong Khun - White Temple, Chiang Rai, Тайланд


9. Горски парк Дои Хуа Мае Кам

Горски парк Doi Hua Mae Kham място за посещение в Чианг Рай Най-красивата забележителност Подходящ за хора, които обичат да правят снимки и да се охлаждат. с поле от ярко жълти цветя като полето Bua Tong, Doi Hua Mae Kham, което ще покаже красотата си в средата на ноември За туристи, пътуващи, за да видят красиви жълти лотосови полета, разцъфнали из цялата планина. Всеки, който го е видял, трябва да плаче уау.Обаче пътят до планината е доста труден, но гарантирам, че ще можете да видите красотата на лотосовите полета. Това определено си струва пътуването.

Адрес: Подрайон Mae Salong Nai, област Mae Fah Luang, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 089-554-8175

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Doi Горски парк Хуа Мае Кам, Чианг Рай


10. Phu Chee Dao

Phu Chee Dao е естествена туристическа атракция. хора, които обичат туризма като прегръщане на облачно море Трябва да дойдете да проверите на друго място, където има всичко за това място е гледка към морето от мъгла това е много красиво На провинция Чианг Рай, като акцентът е в състояние да види красива 360-градусова гледка без дървета, за да прикрие красивата природа, поради което Phu Chee Dao се превръща в друга невероятна гледка към морето от мъгла.

Адрес: Подрайон Por, област Wiang Kaen, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 053-602-742, 053-717-433

เว็บไซต์: www.cots.go.th

Facebook: facebook.com/Туристически орган на Тайланд (TAT), офис в Чианг Рай


11. Пазар Mae Sai

Пътуване в Чианг Рай Известно е, че всички са добре известни с пазара Mae Sai, евтино пазаруване. с богат избор от продукти Както местни продукти, сувенири, така и вкусна храна като билкови сапуни, месингови изделия, закуски, евтини плодове, дрехи, чанти, обувки и др. За всеки, който иска да премине, да пазарува от страната на съседа. също може да се пропусне използване на лична карта с такса за обслужване от 30 бата / човек и такса за преминаване на границата от 10 бата / човек

Адрес: Област Mae Sai, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 053-731-0089

เว็บไซต์: www.cots.go.th

Facebook: -


12. Златен триъгълник

златен триъгълник Това е важна икономическа точка и важна туристическа атракция. Това е границата между 3 държави, а именно Тайланд, Лаос и Мианмар, която е сливаща се триъгълна зона с река Меконг, пресичаща границата между Тайланд и Лаос. За това място е популярна забележителност. че туристите често пътуват, за да се снимат, чекиране Разходете се спокойно с лодка по река Меконг. заедно с наслаждаването на гледката от двете страни Можете също така да отдадете уважение на големия образ на Буда. За просперитета също

Адрес: Област Чианг Саен, провинция Чианг Рай

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 053-717-433

Уебсайт: -

Facebook: -


13. Нощен базар в Чианг Рай

Нощен базар в Чианг Рай Пътуване в Чианг Рай че хората, които обичат да живеят бавно Трябва да посетите за разходка наслади се ходеща улица през нощта Има много магазини, в които се продават евтини продукти като местни продукти, сувенири, различни произведения на изкуството, ръчно изработени произведения, както и общи предмети като дрехи, обувки, бижута, шикозни шапки и много вкусна храна. Това е туристическа атракция, известна като Не мога да пропусна още едно място.

Адрес: подрайон Wiang, област Mueang Chiang Rai, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: Всеки ден 18.30:23.00 - XNUMX:XNUMX

Телефонен номер: 053-717-433

เว็บไซต์: www.chiangrainightbazaar.com

Facebook: facebook.com/Chiang Rai Night Bazaar


14. Wat Rong Suea Ten

Wat Rong Suea Ten Това е красив храм. и е уникален по дизайн с приложно изкуство като се използват предимно сини и сини тонове Изрежете със злато, за да откроите храма. Нещо повече, вътре е включен и вихарнът. Phra Buddha Ratchamongkol Bodi Tri Lokanath разкошна перлено бяла Главата на Буда беше изпълнена с реликви.Може да се каже, че това е друг интересен храм. Двойките трябва да се посещават, за да се покланят един на друг колкото винаги. Сай Бун не може да го пропусне.

Адрес: Подрайон Рим Кок, район Mueang Chiang Rai, провинция Chiang Rai

Работно време - затваряне: Всеки ден 07.00:20.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 082-026-9038

Уебсайт: -

Facebook: -

Всички 14 места за посещение в Чианг Рай че сме се събрали заедно Приятели, които правят пътуване до Чианг Рай но няма къде да се посети в ума Не го пропускайте.


Хотелски резервации в Чианг Рай Хотел Чианг Райแนะนำ
"атракции"