11 места за посещение в Sa Kaeo, най-забавният град на източните провинции

Прочетете 4,096 XNUMX

Актуализиране Забележителности в Sa Kaeo 2564 Вторият град, посетен в края на маршрута Burapha днес ще покани приятели да фиксират Посетете Sa Kaeo Провинция, която има разнообразни туристически атракции, от които да избирате по пълен начин. както традиционни, така и културни забележителности Паркът е богат на природата на гори и различни животни. Включително пазаруване на евтини продукти, които са много популярни сред туристите. За всеки, който никога не е бил в Sa Kaeo или все още не може да измисли интересни места за посещение в тази провинция. Последвайте ни и вижте едновременно с 11 места за посещение в Sa Kaeo, забавление и забавление, градът на Изтока. Ние също сме събрали 10 настаняване в Sa Kaeo, достъпна цена, удобно легло, удобно пътуване заедно с 7 ресторанта в Sa Kaeo, известни, вкусни, вкусни, не трябва да пропускате Нека се съберем с приятели по много труден начин и с това пътуване. елате в Sa Kaeo Къде да отидем за чекиране, места за посещение, настаняване, къде да хапнем? Последвайте ни, за да видите.


1. Пазар Rong Kluea

Пазарът Rong Kluea, популярна туристическа атракция в Sa Kaeo, когато се говори за провинция Sa Kaeo Всички първо мислят за пазара Rong Kluea. за този пазар Това е един от най-големите търговски центрове в източния регион на Тайланд. Която се намира в близост до имиграционния контролен пункт Aranyaprathet-Poipet. Камбоджа В рамките на пазара има над 3,000 магазина, продаващи дрехи, обувки, аксесоари. Много предмети, уреди, кухненски съдове, които са както от първа, така и от втора ръка за пазаруване. Това е място, наречено Всичко е най-важното в провинцията.

Адрес: Km.5 Road отляво, подрайон Aranyaprathet, област Aranyaprathet, провинция Sa Kaeo

Работно време - затваряне: Всеки ден 07.00:20.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-242-4413

เว็บไซต์: www.sakaeo.go.th

Facebook: -


2. Лалу

Лалу Популярни туристически атракции и важни забележителности Друг от провинция Sa Kaeo Разположена в Ban Noen Kham и Ban Khlong Yang, област Ta Phraya, тази забележителност се характеризира като земята, която се е срутила от ерозията на дъжда и вятъра. докато има странно красива форма Също така, всяка година Тази земя на лалу Ще има промяна във външния вид. Защото през цялата година ще има ерозия от дъжд и вятър. В общата площ от около 2,000 rai ще има пропорционална зона. за туристите да се насладят

Адрес: подрайон Thapraj, област Ta Phraya, провинция Sa Kaeo

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.30:16.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: www.sakaeo.go.th

Уебсайт: -

Facebook: -


3. Национален парк Панг Сида

Национален парк Панг Сида Обиколка на Sa Kaeo хора, които обичат туризма Не пропускайте палатката. За акцента на този парк е едно от най-красивите места за разглеждане на пеперуди в Тайланд. Който има повече от 400 вида пеперуди, туристите могат да посетят през юни - юли всяка година. Освен това в рамките на парка има много красиви атракции като прерия Бутапод, водопад Панг Сида, Лан Хин Дат и др.

Адрес: Moo 7, подрайон Tha Yaek, област Mueang, провинция Sa Kaeo

Работно време - затваряне: Всеки ден 06.00:20.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-247-948, 081-862-1511

เว็บไซต์: www.dnp.go.th

Facebook: facebook.com/ Национален парк Панг Сида - Национален парк Панг Сида


4. Резервоар Phra Prong

Резервоар Phra Prong място за посещение на Sa Kaeo най-подходящ за отдих за този резервоар Това е един от кралските проекти, построен за съхранение на дъждовна вода за използване през сухия сезон. Счита се за важен водоизточник на изток, който има всичко. Това е и място с добра атмосфера. Подходящ за сядане и наслада на гледката. Също така е място за разходки с лодка, за да видите птицата корморан или змията, рядка птица, която е много често срещана през май-юли. Това е туристическа атракция, която хората, които обичат да живеят бавно, не могат да я пропуснат.

Адрес: подрайон Chong Kum, област Watthana Nakhon, провинция Sa Kaeo

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.30:16.30 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 089-247-4543

เว็บไซต์: www.sakaeo.go.th

Facebook: facebook.com/ Резервоар Phra Prong


5. Замъкът Сдок Кок Том

Прасат Сдок Кок Том или Прасат Муанг Прао място за посещение на Sa Kaeo Разположен в област Khok Sung, думата Stok Kok Thom означава Град с тръстика, обрасла в голямото блато за това място Това е най-големият кхмерски древен град в източния регион. Построена е с пясъчник и латерит. който има красиви декоративни шарки В момента реставрацията е завършена. което е много елегантно и красиво Това е историческа туристическа дестинация, която е известна като една от задължителните забележителности.

Адрес: Подрайон Khok Sung, област Khok Sung, провинция Sa Kaeo

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-425-125

เว็บไซต์: www.sakaeo.go.th

Facebook: -


6. Уат Накхон Там

Ват Накхон Там, известен преди като Ват Са Лоп, е древен храм. Друго място за поклонение Вътре в храма интересни неща включват Luang Pho Khao или Luang Pho Poon, древен образ на Буда, седнал с кръстосани крака. Изграден от вар от Nong Din Jee, който е на повече от 100 години, той е известен със своята святост. В допълнение, във вихарн Луанг Пхо Као също съдържа реплика на отпечатъка на Буда и мощите на Буда, донесени от. Ват Памадула Раджа Маха Вихарн Ратнапура Шри Ланка Счита се за свещен храм, който Sai Bun не е за изпускане.

Адрес: подрайон Watthana Nakhon, област Watthana Nakhon, провинция Sa Kaeo

Работно време - затваряне: Всеки ден 06.00:19.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-261-190

เว็บไซต์: www.sakaeo.go.th

Facebook: -


7. Пещера Phot Pho Thong

Пещера Phot Pho Thong Обиколка на Sa Kaeo където хората обичат приключенията Трябва да се съберем. вътре в тази пещера Средно голяма фигура, която се намира в средата на планина. За да можете да пътувате, за да видите пещерата, трябва да преминете през гората на Чан Пха, която е защитена зона на Чом. Което е вълнуващо и пълно с изобилие от природа. Вътре в пещерата има просторна зала с добра вентилация, разделена на 4 стаи. голяма тунелна зала Перла, украсена с диаманти стая и вратата към пещерния замък

Адрес: Ban Khao Lueam, подрайон Khlong Hat, област Khlong Hat, провинция Sa Kaeo

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.30:16.30 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 089-936-3880

Уебсайт: -

Facebook: -


8. Плажната пещера Sai Kaew

Плажната пещера Sai Kaew Това е пещера, която е само на 300 метра от Tham Phet Pho Thong.За тази пещера има доста стръмна алея. Която прилича на малка пещера, акцентът се спуска надолу по скала с височина около 30 м. Това е дейност, с която трябва да се свържете предварително и трябва да бъде група от 5 или повече души. В частта на скалата ще има 3 спускания точки. Заедно точки. Заинтересованите обаче трябва да носят удобни дрехи. и трябва да носи маратонки което ще струва 200 бата на човек

Адрес: Ban Khao Lueam, подрайон Khlong Hat, област Khlong Hat, провинция Sa Kaeo

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.30:16.30 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 088-529-9895

Уебсайт: -

Facebook: -


9. Станция за развъждане на диви животни Чонг Клам Бон

Станция за развъждане на диви животни Чонг Клам Бон Това е място за посещение на Sa Kaeo, добра атмосфера, хладно време. подходящ за релакс Освен това е място за размножаване на редки видове от дивата природа. включително застрашени видове както и да бъде станция за изследвания и знания За дивата природа също, особено за старата патица, която е символът на провинция Sa Kaeo. Това е и място, където присъстват и различни видове животни като носорози, червени бикове, носорози, слонови челюсти, пауни, носорози. Да гледате и да се наслаждавате също.

Адрес: подрайон Nong Mak Fai, област Watthana Nakhon, провинция Sakaeo

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.30:16.30 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 081-351-8823

เว็บไซต์: www.dnp.go.th

Facebook: -


10. Уат Там Као Чакан

Уат Там Као Чакан Намира се на Khao Chakan Три големи варовикови хълмове са подредени един до друг, които са на възраст около 2-4 хиляди години. Вътре в Уат Там Као Чакан има „Ubosot", която е стоманобетонна сграда. „Sangha" е фахверкова сграда. и има много големи и малки пещери Популярната пещера, която хората виждат, е Tham Thalu, която прилича на дефиле от две страни, които минават една през друга. Вътре има статуя на Буда, на която трябва да отдадете почит. Отпечатъкът на Буда и стълбите за изкачване до гледката в състояние да улови красивата природа на област Као Чакан, докъдето погледът стига

Адрес: подрайон Khao Chakan, област Khao Chakan, провинция Sa Kaeo

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.30:16.30 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-425-125

เว็บไซต์: www.sakaeo.go.th

Facebook: -


11. Училище Kasakasiwit

Обиколка на Sa Kaeo Още едно попадение което прилича на училище за обучение на биволи или биволи за да може да се занимава със земеделие както и да бъде учебен център за тези, които се интересуват от изучаване на местната селскостопанска култура и народна мъдрост за туристи, пътуващи ще намери широко зелено поле Която е пълна с добра атмосфера, сенчеста, включително и да се види хладната почва научаване на самодостатъчен начин на живот Демонстрация на земеделие и обучение на биволи Можете също така да седнете и да се охладите и да се насладите на гледката в ресторантите и кафенетата. които той е подготвил и да служи

Адрес: подрайон Sa Kaeo, област Mueang Sa Kaeo, провинция Sa Kaeo

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:17.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 088-289-1299

เว็บไซต์: www.sakaeo.go.th

Facebook: facebook.com/ Училищен проект „Касокасивит“

Как е 11 места за посещение в Sa Kaeo? Това, че сме се събрали, е много интересно за посещение, нали? Ако е така, този празник Подгответе се да опаковате торби Хайде, определено е забавно.


Резервирайте хотел в Sa Kaeo Хотел Sakaeoแนะนำ
"атракции"