10 места за посещение в Прачинбури 2564, забавно пътуване, красиви снимки, завършени в едно пътуване

Прочетете 3,348 XNUMX

Актуализация 10 Забележителности в Прачинбури през 2564 година Забележителности в близост до Банкок Друг вторичен град, който си струва да се провери днес. ще покани приятели Отидете до Pak Muk, проверете. Прачинбури Провинция, която има много интересни места за посещение. дали е естествена туристическа атракция сенчест водопад Подходящ за отдих, паркът е пълен с изобилие от различни гори и красиви гледки. включително най-красивите храмове подходящ за посещение за поклонение Има и забележителност за снимане Чекиране в много красиви социални мрежи, къде са те? Събрали сме се да оставим приятели заедно. Има и 12 места за настаняване в Prachinburi, много хладно, приятно за престой в различни стилове  заедно с 8 ресторанта Prachinburi, пълни с вкус, внимателно подбрани и подчертани елате да представите приятели Нека бъдем пълни и с това пътуване. Отидете до Прачинбури Къде да се чекирате Последвайте ни и вижте заедно.


1. Страна на светулките

земя на светулки Това е красиво място за посещение в Прачинбури, разположено в района в рамките на 2-ри артилерийски полк, Кралската гвардия.Лагер Phrom Yothi е забележителност, пълна с светулки, искрящи от ослепителни светлини. до усещането, че нощем сте в морето от звезди на сушата Това е най-романтичната туристическа дестинация. Че всеки, който е имал възможност да посети Прачинбури, мога да ви кажа, че не трябва да го пропускате.

Адрес: 2-ри артилерийски полк, Кралска гвардия, лагер Фром Йоти, провинция Прачинбури

Работно време - затваряне: Всеки ден 18.30: 20.00-XNUMX (юни-юли)

Телефонен номер: 037-480-441, 037-570-095

Уебсайт: -

Facebook: -


2. Водопад Као Ито

Водопад Као Ито Прачинбури Най-подходящи за отдих. Това е сенчест водопад, добра атмосфера, заобиколен от зелена природа. Също така е представено това Има поток от вода, течащ надолу на слоеве. през големи скали в странна форма За туристите, които идват, могат да плуват или да седнат на пикник и да се насладят на храна край водопада, докато се наслаждават и на богатите гори.

Адрес: Moo 14, подрайон Ban Phra, област Mueang Prachin Buri, провинция Prachin Buri

Работно време - затваряне: Всеки ден 06.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-312-282, 086-191-5776

Уебсайт: -

Facebook: -


3. Галерия Дасада

Галерия Дасада Това е забележителност, която любителите на цветята трябва да посетят. за тази атракция Това е цветна градина в оранжерия на площ над 750 рай.Вътре има изложени различни видове цветя. Има много красиви Има и кафене и красив кът за снимки. За да седите и да се охлаждате и да се наслаждавате. Освен това тук организира и фестивали. което ще осигури уникална тема Туристите ще могат да изпитат различни видове цветя, които се различават от година на година.

Адрес: подрайон Noen Hom, област Mueang, провинция Prachin Buri

Работно време - затваряне: Всеки ден 09.00:17.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-239-800

เว็บไซต์: www.dasada-happiness.com

Facebook: facebook.com/dasada


4. Цветно поле с гребен на Nak

Прачинбури Че хората, които обичат да снимат, мога да ви кажа, че не бива да го пропускате. Това е красиво поле с цветя, разположено в курорта Saksupha, което цъфти красиво през края на август до началото на декември всяка година. Някакви приятели, които мечтаят да бъдат принцеса? В разгара на ослепителните лилави цветя се препоръчва да подготвите ослепително облекло. Елате да си разклатите дупето и да се насладите.

Адрес: подрайон Saphan Hin, област Na Di, провинция Prachinburi

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:18.00 - XNUMX:XNUMX (август-декември)

Телефонен номер: 062-524-9698

เว็บไซต์: www.saksupha.com

Facebook: facebook.com/ Resort Saksupha


5. Уат Каео Фичит

Ват Каео Фичит Това е популярна туристическа атракция в Прачин Бури, като местните жители и туристите идват да посетят и да отдадат почит на Луанг Пор Апай, основният образ на Буда "Панг Афай Тан" за късмет. Това е и стар храм. Изключителното на красивия Ubosot е архитектура, която съчетава тайландски, китайски, европейски и кхмерски изкуства, включително външната стена с мазилки с изображения на герои в Рамаяна, с гръцки колони, извън главата на колоната в коринтски стил. Това е храм, който е пълен с интересни неща, не на последно място.

Адрес: подрайон Na Mueang, област Mueang, провинция Прачин Бури

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-212-759

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Wat Kaew Phichit, Phra Aram Luang, Prachinburi


6. Kaeng Hin Phoeng

Kaeng Hin Phoeng е туристическа атракция в Прачинбури. че хората са приключенски настроени Не го пропускайте за тази обиколка Това е едно от най-популярните места за рафтинг в Тайланд. Намира се в националния парк Khao Yai. С течението нагоре тече към скалистата зона на разстояние повече от 80 километра със 7 предизвикателни бързея с 3-5 нива на трудност. Препоръчвам ви да опитате.

Адрес: подрайон Saphan Hin, област Na Di, провинция Prachinburi

Работно време - затваряне: Всеки ден 09.00:17.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-312-282, 037-312-284

เว็บไซต์: www.tat8.com

Facebook: -


7. Музей Чао Прая Абхайбхубейхр

Музей Чао Прая Абхайбхубейхр Това е музей на традиционната тайландска медицина. даване на съвети относно билколечението със специалист в строго наблюдение Защото това място прилича на болница. който има красива сграда Характеризира се с красива архитектура. Сградата е в жълт бароков стил. Разположен е и по поречието на река Прачинбури. Прави атмосферата сенчеста и има красива гледка, идеална за правене на снимки.

Адрес: 32/7 Moo 12, подрайон Tha Ngam, област Mueang, провинция Prachinburi

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.30:16.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-211-289, 037-211-088

เว็บไซต์: www.db.sac.or.th

Facebook: -


8. Верона в Тублан

Верона в Тублан, място за посещение в Прачин, направете красиви снимки в италиански стил по концепцията „Земя на любовта Царство на релаксацията ”за това място е търговски център, добра атмосфера, има релаксиращ кът за вдишване на чист въздух в белите дробове. Разположен е и сред красиви планини. Вдъхновен от град Верона, Италия. направи това място туристическа атракция Мястото за правене на красиви снимки, което ви препоръчвам да дойдете в Прачинбури и не го пропускайте.

Адрес: Област Нади, провинция Прачинбури

Работно време - затваряне: Всеки ден 10.00:22.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 096-324-4423

เว็บไซต์: www.veronaattublan.com

Facebook: facebook.com/Verona в Tublan Boutique Hotel & Resort Verona в Tublan


9. Национален парк Thap Lan

Национален парк Thap Lan е естествена туристическа атракция Това е втората по големина област в Тайланд с изобилие от гори и дворове, които е трудно да се намерят. може да се види само в определени области В допълнение, в рамките на парка има много интересни атракции като гледна точка Khao Makha, водопада Bo Thong и Pa ​​Lan.

Адрес: подрайон Бупраман, област Нади, провинция Прачинбури

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-210-340, 092-550-0172

เว็บไซต์: www.dnp.go.th

Facebook: facebook.com/ Национален парк Thap Lan - Национален парк Thap Lan


10. Язовир Чакрабонгсе

Язовир Чакрабонгсе Прачинбури Най-подходящ е за пътуване, за да се отпуснете. За този басейн е голям резервоар. сред красива природа Намира се в горския парк водопад Као Ито Че туристите са популярни за колоездене, разходки, охлаждане или къмпинг край реката. както и да видите най-красивата гледка към изгрева и на сутринта

Адрес: Област Mueang, провинция Прачинбури

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:17.30 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-211-140

Уебсайт: -

Facebook: -

Приключи за 10 места за посещение в Прачинбури. че трябва да внесем днес Какви приятели търсите? Места за посещение в близост до Банкок, лесни за пътуване с кратко ваканционно пътуване Препоръчително е да ни следвате, за да се регистрирате. Това е забавно, забавно, със сигурност забавно.


Резервирайте евтини хотели в Прачинбури.แนะนำ
"атракции"