10 места за посещение в Uttaradit Опитайте и ще ви хареса.

Прочетете 2,388 XNUMX

Препоръчва се 10 Забележителности в Uttaradit 2564 Пътувайте в семпъл стил Lanna. Това е скрито с примамлив чар, който всеки, който е преживял, определено ще бъде очарован.

Утарадит вече няма да бъде транзитна провинция, защото днес Имаме 10 места за посещение в Uttaradit, които да препоръчаме на приятели, за да последват техните стъпки. Много хора може да не знаят, че Uttaradit има много интересни места за посещение. Както естествени храмове, Saksit, така и атракции, пълни с много исторически истории. и очарователна простота Освен това хората са прекрасни, мили и приятелски настроени. накарайте всеки да иска да дойде и да се докосне Ако искате да знаете кои места да посетите в Uttaradit Следвай ме Имаме също 13 Uttaradit настаняване релаксирайте в различни стилове в най-добрата атмосфера และ Ресторант 8 Uttaradit известен вкус Елате и трябва да посетите Нека оставим и приятели.


1. Фу Сой Дао

Phu Soi Dao, популярна туристическа дестинация в Утарадит Това е район с относително пълна горска покривка с красиви естествени гори като водосбори. Най-високият връх на Фу Сой Дао Сун От 2,102 4 метра над морското равнище, което е четвъртото по височина в Тайланд, връхната точка на интерес и привличане на туристите е да видите лилаво цвете поле, наречено "Crested Serpent Flower" и цветни цветя, редуващи се през двора. Която ще цъфти през дъждовния сезон от август - септември всяка година.В парка има и туристически атракции. Има много места за посещение като борови гори, цветни полета, скали, гледни точки. Водопад Сай Тип Водопад Фу Сой Дао

Адрес: подрайон Huai Mun, област Nam Pat, провинция Uttaradit

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:14.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 095-629-9528

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/ Национален парк Phu Soi Dao - Национален парк Phu soi dao


2. Wat Phra Thaen Sila At

Уат Пхра Таен Сила Ат Това е друг стар храм в провинция Утарадит. Има интересно нещо, което си заслужава да посетите, а именно каменният олтар Phra Al-At. Това е правоъгълен латерит, широк 8 фута, дълъг 10 фута и висок 3 фута. Основата на олтара е украсена с рисунки на лотосови венчелистчета. Заобиколен от Мондоп в изкуството на Чианг Саен, той е покрит във вихарна на Ват Пхра Таен Сила Ат. Също така в рамките на храма има местен музей. изложба на картини Минали снимки на Уат Пхра Таен Сила Ат Традиционни тайландски рокли и платове и продажба на продукти от общността

Адрес: 84 Moo 6, подрайон Thung Yang, област Laplae, провинция Uttaradit

Работно време - затваряне: всеки ден от 08.00:17.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 055-453-568

Уебсайт: -

Facebook: -


3. Язовир Сирикит

Язовир Сирикит Известен също като язовир Tha Pla, е най-големият глинен язовир в Тайланд. Блокирайте река Nan, която се стича от Amphoe Na Muen, провинция Nan.Районът над язовира е голям резервоар и е важна туристическа атракция на провинция Uttaradit. Районът на язовира е широк и има много туристически места за отдих и наслада от естествената атмосфера. Интересни туристически атракции включват градината Сумалай, моста Chaloem Phrakiat, двореца Queen Sirikit и Matcha и др. Елате тук, за да видите красивата природа на резервоара. Вижте пейзажа на планините. и коритото на язовира

Адрес: 40 Moo 10, подрайон Pha Luea, област Tha Pla, провинция Uttaradit

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 055-461-136

เว็บไซต์: www.sirikitdam.egat.com

Facebook: facebook.com/ Язовир Сирикит Провинция Утарадит


4. Водопад Mae Phun

Водопадът Mae Phun, област Laplae, е друга туристическа атракция в провинция Утарадит, която туристите идват да посещават непрекъснато. Този водопад е създаден от украсата на потока. чрез изливане на цимент, за да може водата да тече надолу от върха на хълма Прилича на естествен водопад, висок, на много нива, способен да плува. Наоколо има много сенчеста атмосфера. Има ресторанти и магазини за сувенири, наредени, за да обслужват туристите. В близост до водопада е Suan Langsat. Известният плод на Утарадит също.

Адрес: 1043 Mae Phun Subdistrict, Laplae District, Uttaradit Province

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -


5. Национален парк Лам Нам Нан

Национален парк Лам Нам Нан Намира се в района на 2 провинции, а именно в област Nam Pat, област Tha Pla, област Ban Khok, провинция Uttaradit и област Muang, провинция Phrae, където има плодородни гори. Той е и източникът на водосбора на язовира над язовир Сирикит. Най-високата точка на парка е планината Phu Phaya Pho. Има и гледна точка с изглед към езерото Слънчева луна. Това прилича на резервоар, заобиколен от сложни планински вериги като картина. А вечер това е и много красива гледка към залеза.

[caption id = "attachment_18361" align = "alignnone"] Национален парк Лам Нам Нан, който обхваща райони в Phrae и провинция Uttaradit [/ caption]

Адрес: подрайон Pha Luea, област Tha Pla, провинция Uttaradit

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 090-604-7793

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/ Национален парк Ланам Нан - Национален парк Ланам Нан


6. Национален парк Тон Сак Яй

Национален парк Тон Сак Яй Тук е най-важното тук е най-голямото тиково дърво в света, на около 1,000 години, с голям ствол от 8 души, с размери 948 сантиметра в обиколка и височина 38.5 метра. Ако пътувате през дъждовния сезон, ще откриете зелена природа. прекрасно Изглежда много освежаващо и удобно. На пътя има редици тикови дървета, които се извиват високо и ниско. Това е много красива снимка.

Адрес: Ban Pang Kluea, подрайон Nam Khrai, област Nam Pat, провинция Uttaradit

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 089-958-6759

Уебсайт: -

Facebook: -


7. Ханаански лозя

канаанско лозе Първото лозе в провинция Утарадит Това е популярна туристическа дестинация, която винаги се посещава от туристи. Има много сортове грозде като Lusperlet. Сладко зелено грозде, сортове черен опал голямо черно грозде Освен това се откроява със своите цветни и красиви сгради в тоскански стил. на Италия Има малка кула Със спирално стълбище за туристите да излязат, за да видят 360-градусовата гледка, както и храни - напитки и сувенири за продажба.

Адрес: подрайон Нам Фи, район Тонг Саен Хан Провинция Утарадит

Работно време - затваряне: Всеки ден от 08.00:17.00 до XNUMX:XNUMX (затворен в понеделник)

Телефонен номер: 095-781-6364

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Canaan Vineyards


8. Бо Лек Нам Фи

Nam Phi Iron Pond Има много кладенци от стомана. Тъй като историческите доказателства показват важността на желязото Nam Phi. По-специално, има древно вярване, че желязото от желязната руда Нам Фи е силно. Светостта и мистичността В момента жителите на Нам Фи добиват желязна руда на Нам Фи, за да правят свещени предмети. Той е съставка при направата на мечове, амулети, дарения и талисмани. И оборудване за окупация, продавано на туристи и хора, които се интересуват.

Адрес: подрайон Нам Фи, район Тонг Саен Хан Провинция Утарадит

Работно време - затваряне: всеки ден от 08.30:16.30 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 055-826-048

Уебсайт: -

Facebook: -


9. Градският музей на Лапла

Градският музей на Лапла Дървена къща в тайландски стил източник на знания за историята и симулират живота на хората от Лапла в миналото, като пеенето на приспивни песни Огънят след раждането, хамбар за ориз и има и сграда на музей в Baan Phra Sri Phanommat. Покажете биографии и творби на Phra Sri Phanommat и важна история на град Лапла Добри неща в Лапла и Утарадит Около тайландската къща има копия, конюшни за слонове, конюшни, конюшни за свине, кокосови плантации, градини с бетелови ядки, водопади, естествени потоци. и тъкане на калай от плат

Адрес: 1041 Si Phanommat Subdistrict, Laplae District, Uttaradit Province

Работно време - затваряне: всеки ден от 08.30:17.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 055-431-076

Уебсайт: -

Facebook: -


10. Паметник Фрая Пичай Даб

Паметник Phraya Phichai Dab Hak заложена пред кметството на Утарадит Построена е в чест на вашата история на храброст, смелост, патриотизъм и жертвоготовност. Вътре е сграда на музей за учене. Изложете автобиографията на Phraya Phichai Dab Hak история на битките Модел на бойното поле и бита на хората в периода Аютая. Показани са различни видове оръжия на Phraya Phichai Dab Hak. Различни версии на монети Phraya Phichai Dab Hak, включително древни инструменти Вътре в стъкления шкаф за възхищение на туристите Счита се за туристическа дестинация в Утарадит, която всеки трябва да посети и да отдаде почит.

Адрес: Пред кметството на Утарадит Prachanimit Road, Tha It Subdistrict, Mueang Uttaradit District Провинция Утарадит

Работно време - затваряне: всеки ден от 06.00:20.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 055-411-779

Уебсайт: -

Facebook: -

Как се справяте с 10 места за посещение в Утарадит? че водим приятели Всяка е много интересна и си заслужава да бъде посетена. Има всички стилове. Следователно, не позволявайте на Uttaradit да се превърне в минаващ град.


Резервирайте евтини хотели в Uttaradit.แนะนำ
"атракции"