10 места за посещение в Самут Сонгхрам 2564, места за посещение в близост до Банкок, хранене, пазаруване, охлаждане, връщане удобно

Прочетете 1,852 XNUMX

Препоръчва се 10 Забележителности в Самут Сонгхрам 2564 Забележителности в близост до Банкок Още едно интересно които могат да отидат сутрин и да се върнат удобно Пътувайте със стил За приятели, които търсят места за посещение в близост до Банкок, следвайте Хайде, днес ще ви заведем до Самут Сонгхрам. провинция за посещение разположен недалеч от Банкок пълен с цветни туристически атракции и традиционен начин на живот на местните хора където ще намерите най-задоволителната атмосфера на плаващия пазар с много артикули за продажба Заедно с това, че са пълни и пълни с вкусна храна и плодове. В допълнение, наслаждавайки се на пътешествието с лодка, за да отдадете пълна почит на образа на Буда. Ние също сме събрали Настаняване на Самут Сонгхрам Различни стилове в студена атмосфера  และ 8 Ресторант Самут Сонгхрам Отличен вкус пресни морски дарове препоръчайте да опитате елате да изберете да останете изберете храна За зареждане и на това удобно ваканционно пътуване.

1. Плаващ пазар Amphawa

Плаващ пазар Amphawa Популярна туристическа атракция в Самут Сонгхрам, който е плаващ пазар, който е добре познат на туристите. както у нас, така и в чужбина Която е пълна с храна, включително пресни морски дарове, солени ястия, десерти, растения, зеленчуци и плодове, за да могат приятелите да ядат откъм канала. Има и разходка с лодка, заслужете се, отдайте почит на монасите в храма Рим Клонг. Вижте и начина на живот на селяните. Може да се каже, че едно пътуване е най-пълно.

Адрес: Prachaseth Road, област Amphawa, провинция Samut Songkhram

Работно време - затваряне: Всеки петък - неделя и официални празници от 14.00-20.00

Телефонен номер: 034-751-359

Уебсайт: -

Facebook: -

2. Maeklong Fresh Market

Maeklong Fresh Market Самут Сонгхрам която е била популярна сред много туристи друг от провинция Самут Сонгхрам Намира се в близост до жп гара Maeklong и Wat Phet Samut Worawihan. За най-популярния продукт, който всеки, който е посетил и със сигурност ще го купи вкъщи, е Mae Klong скумрия, чийто псевдоним е с извито лице, твърда текстура, мазен вкус и добър вкус. сушени морски дарове, зеленчуци, плодове и десерти. Вкусен тайландски Предлага се за продажба на ниска цена. напълно облицована докато не се обадите да пазарувате по начин, който не е съвсем правилен

Адрес: община Mueang Samut Songkhram, област Mueang, провинция Samut Songkhram

Работно време - затваряне: всеки ден от зори до здрач

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

3. Пазар Hup Rom

Пазар Hup Rom, Самут Сонгхрам Продадено от железопътната линия Maeklong-Ban Laem. което е кратък влак, който се движи между Mahachai - Mae Klong Дължината на пазара е около 100 м. За акцента, който трябва да бъде посетен и посетен, това е разходка, за да се възхищавате на атмосферата на търговците, продаващи стоки на земята с влаковите релси. и когато влакът пристигне на завоя преди пазара Персоналът ще сигнализира на продавачите да затворят чадърите си и да съхраняват вещите си. Чадъри и предмети ще се продават както обикновено. който е произходът на пазара

Адрес: подрайон Mae Klong, област Mueang, провинция Samut Songkhram

Работно време - затваряне: Всеки ден от 08.30-15.30

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

4. Ват Банг Кунг

Ват Банг Кунг, една от важните туристически атракции на провинция Самут Сонгхрам. Това е стар храм от периода на Аютая. Изключителният е "Bot Prok Pho", който е църква в храма, покрита с дървета Bodhi, Banyan, Krai и голямо дърво Krang. това е много красиво Докато не се смята за един от невидимите Тайланд някога, освен вътрешността на църквата е и място на "Luang Por Nil Mani" (Luang Por Bot Noi), основният образ на Буда, голям образ на Буда, който туристите са популярни да почитат . за просперитета на живота също

Адрес: Moo 4, подрайон Bang Kung, област Bang Khon Thi, провинция Samut Songkhram

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:16.30 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 034-760-630, 089-200-9684

Уебсайт: -

Facebook: -

5. Катедралата „Дева Мария от Пресвета Богородица“, Банг Нок Кваек

Самут Сонгхрам което е святото място на християнството На повече от 100 години е построен от пастор Паоло Салмон, френски мисионер. Защото това религиозно място е красиво с готическата архитектура на Франция. има и историята на кралица Мери Портретите на мъжки и женски светии, статуи, проповеди, кръщенета и резби изобразяват библейски анекдоти. което да се ползва на стената Това е друга атракция, която е много интересна.

Адрес: По протежение на река Mae Klong, подрайон Bang Nok Khwaek, район Bang Khon Thi, провинция Samut Songkhram

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:17.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 034-703-219

Уебсайт: -

Facebook: -

6. Храмът Чуламание

Wat Chulamanee е храм, построен от късния период на Аютая. с красота Подходящ за посещение на поклонение и молитва за друг, за да има интересни неща за този храм. Луанг Фор Нуенг Ковит, бивш абат и господари, тъй като трупът не гние Има и мраморна църква тетраедър. Подът е покрит със зелен нефрит от град Карачи. Пакистан и украсете интериора с полилеи Външният прозорец е лакиран с перла, инкрустирана с образа на Кралския печат. По времето на крал Рама IV резбите разказват истории за Джатаките. Това е красив храм. На линията на заслугите изобщо не го пропускайте.

Адрес: (на брега на канала Amphawa), подрайон Bang Chang, провинция Samut Songkhram

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:17.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 086-826-6655

เว็บไซต์: www.watjulamanee.com

Facebook: facebook.com/Wat Chulamani, подрайон Bang Chang, област Amphawa, провинция Samut Songkhram

7. Уат Амфаван Четиярам

Уат Амфаван Четиярам Намира се в непосредствена близост до Мемориалния парк King Rama II и плаващия пазар Amphawa. Това е храм с много важни архитектури, като Ubosot, построен по времето на цар Рама I, вътре има красиви стенописи. Има и статуя на крал Рама 2, закрепена пред пранга. Освен това в храма има и интересни неща като Стенопис в принцеса Маха Чакри Сириндхорн Нейно Кралско Височество принцеса Маха Чакри Сириндхорн любезно да бъде написана според художествения стил от периода Ратанакосин Това е история за кралската история на крал Буда Лоетла Нафалай. и истории за различни кралски тези и т.н.

Адрес: подрайон Amphawa, област Amphawa, провинция Samut Songkhram

Работно време - затваряне: Всеки ден от 08.00-16.00

Телефонен номер: 034-750-194

Уебсайт: -

Facebook: -

8. Мемориален парк на Кинг Негово величество крал Буда Лоетла Набхалай

Мемориален парк на Кинг Phra Bat Somdet Phra Buddha Loetla Naphalai или „Мемориалният парк King Rama II“ се намира на река Mae Klong в област Amphawa и е важна историческа атракция. Интериорът е разделен на 2 части, а именно паркинг пред парка, театър на открито, 6 сгради в тайландски стил, музеят на тайландския начин на живот в ранния период на Ратанакосин. излагане на артефакти в ранния период на Ратанакосин, градина с растения в литературата, сграда на тайландско село, 5 къщи, класифицирани като кралски исторически музей Негово величество крал Буда Лоетла Набхалай А районът до река Mae Klong, гледки, места за снимки и има лодки от национален парк.

Адрес: Парк на мемориалния парк на цар Рама II, подрайон Kradang Nga, област Amphawa, провинция Samut Songkhram

Работно време - затваряне: Всеки понеделник - петък от 08.30:17.00 до 08.30:19.30 ч. Събота - неделя от XNUMX:XNUMX до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 034-751-367

Уебсайт: -

Facebook: -

9. Плаващ пазар Bang Noi

Плаващ пазар Bang Noi Самут Сонгхрам Друго място за посещение Това е малък плаващ пазар с добра атмосфера и не е претъпкан. Намира се на река Mae Klong Пазарът е сенчест. Има вкусна местна храна. Продава се от двете страни на пътя. Особено плодове като личи, манго, грейпфрут, звездни плодове, розова ябълка и много други. Също така има голямо разнообразие от солени ястия, от които можете да избирате. Включително ръчно изработени продукти и сувенири, сувенири за избор. Който обича да се разхожда на плаващия пазар Не го пропускайте

Адрес: Pak Khlong Bang Noi (Wat Koh Kaew), подрайон Kradang Nga, област Bang Khonthi, провинция Samut Songkhram

Работно време - затваряне: Всяка събота - неделя от 09.00-15.00 часа.

Телефонен номер: 081-587-2542

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Bang Noi Floating Market, Bang Khonthi, Samut Songkhram

10. Дон Хой Лод

Don Hoi Lod е популярна туристическа дестинация Samut Songkhram. Прилича на плитчина, разположена в устието на река Mae Klong. причинени от утаяване на песъчлива почва За това място, причинено от отлагането на пясъчна утайка, която селяните наричат ​​пясъчна тор. когато за дълго време Тази област е образувала плитчина с площ от около 3 километра широка и простираща се в морето 8 километра и името на Дон Хой Лод идва от. Това е местообитание на различни видове черупчести. но установи, че охлювите имат най-голям брой В района има и магазини. Много ресторанти за обслужване Това е друга атракция, която трябва да се види, която има всичко.

Адрес: устието на река Mae Klong Провинция Самут Сонгхрам

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 034-723-749, 034-723-736

Уебсайт: -

Facebook: -

Всички 10 места за посещение в Самут Сонгхрам че сме довели приятели да пътуват заедно Всеки, който търси място за посещение близо до Банкок Пътувайте удобно напред-назад. Не го пропускайте. Елате да се настаните сега. Гарантирайте, че е забавно, пълно, доволно. Няма да бъдете разочаровани.


Резервирайте хотел в Самут Сонгхрам Хотел Самут Сонгхрамแนะนำ
"атракции"