13 места за посещение в Бурирам 2564, пътуване на североизток, очарованието на град Прасат Хин

Прочетете 5,669 XNUMX

Актуализиране Атракции Бурирам 2564 град от каменен замък изпълнен с културен чар което ви кани да поставите чек-ин веднъж в живота си Отидете до Buriram Къде трябва да пътувате? Хайде, днес ще заведем приятелите ви да нападнат 13 места за посещение в Бурирам. Провинция с много туристически атракции Независимо дали става въпрос за обект с традиционно културно наследство. като историческия парк Phanom Rung Прасат Хин Муанг Там или популярни атракции от нова ера като футболен стадион, стадион Бурирам, както и много изобилни природни забележителности Накарайте Бурирам да се превърне в една от най-популярните дестинации в Исаан. В допълнение към пътуванията, ние също сме събрали 9 ресторанта Buriram, най-добрите, които гарантирано ще бъдат вкусни!  заедно с 14 настаняване в Бурирам, достъпни, удобен сън, в близост до туристически атракции Нека оставим приятелите да бъдат пълни, доволни, да почиват удобно заедно и за това пътуване.


1. Исторически парк Phanom Rung

Исторически парк Phanom Rung Бурирам че всеки, който е посетил Бурирам Не го пропускайте. този парк Състои се от различни важни исторически забележителности, особено "Prasat Hin Phanom Rung", изключителна кхмерска архитектура. който е построен върху изчезнал вулкан За това религиозно място е построено, за да предложи на Господ Шива. Върховният бог в религията Брамин-индуистки, има и чудо на Фаном Рунг Хин Прасат, което е изключително. Естествен феномен е изгревът и залезът, че слънчевата светлина свети през 15 портите на Прасат Фаном Рунг на всеки 4 години. , което води до традиционен фестивал нагоре Phanom Rung, който се провежда всяка година

Адрес: район Tapek, област Chaloem Phra Kirati, провинция Buriram

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 044-666-251

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Исторически парк Phanom Rung Buriram Phanom Rung Historical Park


2. Прасат Хин Муанг Ниско

нисък каменен замък Бурирам разположен в квартал Khon Chai Само на 8 километра от историческия парк Phanom Rung. Prasat Hin Muang Tam е съвременен древен град с Prasat Khao Hin Phanom Rung. Прилича на голям древен каменен замък. Интериорът се състои от различни архитектурни сгради като криволичещи балкони и арки. Група тухлени замъци, стъклени стени, двор Прасат Хин Муанг Там и езера, баналай и барай се считат за исторически атракции. Това изобщо не може да се пропусне.

Адрес: Ban Khok Mueang, подрайон Chorakhamak, област Prakhon Chai, провинция Buriram

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 044-666-251

Уебсайт: -

Facebook: -


3. Футболно игрище на стадион Бурирам

Футболен стадион Бурирам или Мълниеносен замък, популярна туристическа атракция Провинция Бурирам Домашният стадион на футболния клуб Бурирам Юнайтед на просторен стадион Той може да побере до 32,600 XNUMX места, има логото на клуба, което се откроява величествено на фона на зелената трева. Той е красив, модерен и велик. Освен това е специален. Това е първият и единствен стандартен футболен стадион в Тайланд, който е преминал света стандарт. Клас и от FIFA. Това е място за посещение в Бурирам. При футболните фенове не го пропускайте.

Адрес: подрайон Isan, област Mueang, провинция Buriram

Работно време - затваряне: Всеки ден 09.30-16.00 (с изключение на състезателните дни)

Телефонен номер: 02-940-6759 вътр.101

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/BURIRAM UNITED


4. Храмът Koh Kaew Thudongkhastan (Wat Rahan)

Храмът Koh Kaew Thudongkhastan Намира се в квартал Ban Dan тих храм сенчест Много е подходящо за пътуване, за да заслужите. Вътре в храма е заложено Phra Mahathat Rattana Chedi. Създаден по инициатива на Луанг Пу Чан Рам Хемсири, известен монах. да бъде светилище за възпоменание на Господ Буда и се използва за съхранение на мощите В Луанг Пу Чан Рам Призован от Шри Ланка кой е заслуга Трябва да посетите.

Адрес: подрайон Бан Дан, област Бан Дан, провинция Бурирам

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 044-664-012

Уебсайт: -

Facebook: -


5. Горски парк Вулкан Крадонг

Горски парк Вулкан Крадонг Това е мястото на вулкан, който все още има ясен знак на кратер. Направете това място историческа атракция. Сайт за изучаване на геология и биология Значението на Бурирам В горския парк има много интересни неща като "Phra Suphatthaborphit", голям образ на Буда на Бурирам. „Мостът, доказващ вяра Сатухон“ или стълбището Накарат, което е пешеходна пътека за поклонение на Phra Suphatthaborphit. който се намира на върха на Као Крадонг, 297 стъпала и т.н.

Адрес: Ban Khao Kradong, подрайон Samed, област Mueang Buriram, провинция Buriram

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 044-637-349

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Khao Kradong, провинция Buriram AT Khao Kradong Вулкан Buriram Forest Park Kradong


6. Разбита наземна пешеходна улица

крива пешеходна улица Бурирам Намира се пред имението на губернатора Това е забележителност, която не трябва да се пропуска. За тези, които обичат да използват бавен живот. Обичайте да се разхождате и охлаждате с атмосферата по канала Лалом. Заедно с гледането на продажбите на местните хора се наслаждават. за тази пешеходна улица Има много неща за избор. Изложени са и местни продукти, храни и прибори, уникални изкуства и занаяти на хората от Бурирам За да се забавлявате и да гледате.

Адрес: Romburi Road, пред имението на губернатора Buriram Област Mueang Buriram, провинция Buriram

Работно време - затваряне: Всяка събота - неделя 17.00-22.00

Телефонен номер: 044-602-345

เว็บไซต์: www.buriramcity.go.th

Facebook: facebook.com/ ходеща улица


7. Язовир Лам Нанг Ронг

Язовир Лам Нанг Ронг Популярни туристически атракции в Бурирам, които туристите пътуват, за да се отпуснат. през уикенда Също така е популярно място за жителите на Бурирам през лятото. Което ще измине много за този язовир прилича на земен язовир По билото на язовира има асфалтиран път, който е красив, подходящ за снимане, чекиране, игра във водата, охлаждане или колоездене и наслада на гледката към слънцето. е друга забележителност, наречена Наистина не можете да го пропуснете.

Адрес: 115/57 Moo 9, подрайон Non Din Daeng, област Non Din Daeng, провинция Buriram

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.30:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 044-606-336

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/ Проект за пренос и поддръжка на вода Лам Нанг Ронг


8. Храмът Khao Phra Ang

Храмът Khao Phra Ang разположен на връх Марс в квартал Chaloem Phrakiat Това е храм, който е много красив. Освен че е един от най-големите храмове в провинция Бурирам, който има всичко. Вътре в храма има много интересни неща, като например триизвитата църква със стенописи. А историята за Джатака на английски е много интересна, хилядолетен парапет, едносемесен Ганеша, 3 Буди, свещени дворци. и образът на кхмерския владетел и т.н.

Адрес: подрайон Charoen Suk, област Chaloem Phra Kiat, провинция Buriram

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:17.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 044-514-4478

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Wat Khao Angkarn Charoensuk Chaloem Phrakiat Buriram Angkarn Temple


9. Голям Буда, Храм Хонг

Бурирам Друго задължително за "Phao Yai" е свещен образ на Буда. които са отдадени на вярата на хората от Бурирам и съседните провинции Той е залегнал в Ват Хонг, област Пхутаисонг, където изображението на Буда седи с кръстосани крака в покоряващата поза на Мара, изработена от тухли и хоросан, лаосско изкуство, построена в късния период на Аютая. или дървото Ратанакосин Когато става въпрос за пълнолуние на третия месец или февруари-март Селяните провеждат фестивал, за да отпразнуват 5-те дни и 5 нощи всяка година на Великия Бог. За всеки, който пътува до Бурирам по това време Не го пропускайте

Адрес: подрайон Ma Feung, област Phutthaisong, провинция Buriram

Работно време - затваряне: Всеки ден 09.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 087-261-1716

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Wat Hong


10. Прасат Тонг Бийч

Плаж Прасат Тонг, Бурирам разположен в област Nong Ki има сенчеста атмосфера пълен с дървета на плажа което е друг източник на отдих за хората от Бурирам Това място е популярно сред туристите. които често пътуват, за да плуват и да се охладят по хладен начин И седнете и попийте хладната атмосфера на плажа, където духа вятърът. забележителност Подходящ за извеждане на семейството на най-комфортна почивка.

Адрес: Moo 2, подрайон Yoi Prasat, област Nong Ki, провинция Buriram

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 044-666-405

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/prasatthong плаж


11. Гледна точка на Pha Daeng

Гледна точка на Pha Daeng е естествена туристическа атракция Че хората, които обичат туризма, не бива да го пропускат. за тази гледна точка е красива гледка Популярните туристи идват в голям брой през зимата. които ще изпитат хладен въздух и богата природа, пълна с красота Заедно с акцента е морето от мъгла, което покрива голямата гора - планинската верига Бантат. което е много красиво и привлекателно Всички приятели, които обичат да прегръщат морето от мъгла, препоръчвам го.

Адрес: Национален горски резерват Dong Yai Бан Нонг Самет, подрайон Лам Нанг Ронг, област Дин Даенг, провинция Бурирам

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:16.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 037-247-933

เว็บไซต์: www.buriramguru.com

Facebook: -


12. Plearn Plearn

Ploen Ploen, туристическа атракция в Бурирам което е забележителност Подходящ за правене на красиви снимки и в социалните мрежи.За Ploen Ploen е място за посещение с цветен парк и къща, показваща различни видове растения. Акцентът е оранжерията, която показва сезонни растения. особено през зимата, която ще има и двете цветни лалета Красиви цветя от бяла лилия, които ще се виждат през всеки сезон. Има и различни растителни видове като папрати, пустинни растения и др.

Адрес: 252 Moo 7, област Khu Mueang, провинция Buriram

Работно време - затваряне: Всеки ден 09.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 089-239-3972

เว็บไซต์: www.playlaploen.com

Facebook: facebook.com/Play La Ploen


13. Дядовата градина, Бурирам

Suan Khun Pu Buriram е забележителност, която си струва да се провери. В Sai Chil трябва да посетите. За тази атракция има кафене, добра атмосфера, заобиколено от природата. който е подходящ за отпиване на кафе Седнете и се разхладете с атмосферата на прекрасното стадо биволи. което може да се види в сенчестите зелени оризови полета Можете също така да се насладите на разходка по моста, който се простира до оризовите полета. Подходящ за отдих и правене на красиви снимки.

Адрес: Ban Sai Yong, подрайон Sakae Prong, област Mueang Buriram, провинция Buriram

Работно време - затваряне: Всеки ден 07.00:19.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 063-945-3228

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/SuanKhun Pu-Buriram

Всички 13 места за посещение в Бурирам че сме довели приятели Отидете до щифта за регистрация Посетете североизточната част Очарованието на града-замък като провинция Бурирам Всеки, който има възможност да отиде в Бурирам Не пропускайте списъка Хайде, определено е забавно.


Бурирам Хотел Бурирамแนะนำ
"атракции"