7 места за посещение в Чианг Рай в дъждовен сезон, мъгла, планини, красиви като магия до влюбване

Прочетете 5,007 XNUMX

Чианг Рай пътува през дъждовния сезон в дъждовния сезон Трябва да намерим план за пътуване, за да намерим зелено и скучно място за сядане, гледане и охлаждане. Но къде отиваш днес? Доброволец да препоръчаЗабележителности в Чианг Рай 2021 Друг град, който си заслужава да посетите по време на дъждовния сезон. Която е пълна с мъгла, планини, красиви цветни градини. включително известни храмове, които си струва да посетите ще включва къде Нека да разгледаме и препоръчаме. 14 места за посещение в Чианг Рай Популярен вторичен град Насладете се на бавния живот

1. Плантация за чай Choui Fong

Плантацията за чай Choui Fong се намира в квартал Mae Chan. Чианг Рай Това е плантация със зелен чай, която се засажда в каскади на голям хълм. заобиколен от зелени планини който е пълен с природа, която изглежда удобно Особено по време на дъждовния сезон, атмосферата на чаената плантация Choui Fong Много е освежаващо. Където и да погледнете, той е зелен, зелен, подходящ за релакс. Разходете се и се полюбувайте на красотата на фермата. Това е много популярно място за посещение в Чианг Рай. Освен това тук има и зона за обслужване на храни, напитки и селскостопански продукти, за да седите и да се охладите в костюми за хладно време.

2. Rai Singh Park или Rai Boon Rawd

Парк Рай Сингх Това е една от най-известните плантации за чай в Тайланд. Това е място за посещение в Чианг Рай, с което всички са добре известни. Това е забележителност, която не може да бъде пропусната. Ако някой е пътувал до Чианг Рай от туристи Можете да се разхождате, да се повозите с фермата или да карате велосипед. За да видите красотата на планините, чайните плантации, цветните полета и плантациите на различни видове растения. Включително гледане на живота на сладки животни като жирафи, зебри, крави Watusi може да се насладите. За дъждовния сезон паркът Rai Singh е буен, свеж и красив. подходящ за пътуване да се насладите на най-чистата природа

3. Фу Чий Фа

Phu Chi Fa е най-високият връх в планинската верига Doi Pha Mon. на границата между Тайланд и Лаос с естествена идентичност като скала на върха на върха Това е дълга линия, насочена към небето от страната на Лаос. откъдето произхожда името, наречено „Phu Chee Fah“ и ако сте човек, който обича мира Обича да бъде потопен в природата, пълна с планини, море, мъгла, да се прегърне по перфектен начин. Препоръчително е да посетите Phu Chi Fa по време на дъждовния сезон веднъж, за да сте сигурни, че ще изпитате студеното време. Научете природата по нов начин. Това наистина си струва да дойдете.

4. Градина Mae Fah Luang

Градина Mae Fah Luang Това е цветна градина около двореца Дой Тунг на площ от 10 рай, с красиви зимни цветя като рози, петуния и бегонии, както и благоприятни растения, трайни насаждения и бръшлянови арки. които се засаждат в много други видове и много други В допълнение, Mae Luang Garden има и креативни декорации в градината, които са изящни. създават красота, не различна от чуждите градини Което е подходящо за разглеждане на забележителности, снимане, охлаждане от красотата на различни цветя. Особено по време на дъждовния сезон с проливния дъжд където ще цъфтят цветя Колкото повече виждате красотата, че всеки трябва да плаче, уау.

5. Phra That Doi Tung

Ако дойдете в Чианг Рай трябва да посетите Phra That Doi Tung За просперитета на живота за Phra That Doi Tung Това е красива древна реликва. разположен на върха на хълм които могат да видят красива гледка към град Чианг Рай Това е и реликвите от годината на магната. Заедно с много интересни легенди Той е много подходящ за изучаване, разглеждане на забележителности и поклонение.

6. Дой Мае Салонг

Doi Mae Salong е друго място в провинция Чианг Рай. това е красиво Прохладна атмосфера през цялата година Подходящ за разглеждане на пейзажа на чаената плантация, която е засадена на стъпалата, е най-добрият за туристите, които посещават, също могат да опитат горещ горещ чай безплатно. Заедно с красивата морска мъгла може да се насладите на фермата. В допълнение, този Doi Mae Salong има акцент, който Дърво Phaya Sua Krong който цъфти ярко розово и в началото на януари - март на всяка година

7. Ват Ронг Кхун

Wat Rong Khun е място, което не бива да се пропуска. Ако сте пътували до Чианг Рай, този храм е един от най-великолепните и великолепни храмове в Тайланд. Убосотът на храма е бяло украсен с блестящи сребърни огледала. Има уникален и изискан модел на мазилка. включително украсени с изящни стенописи Проектиран е и конструиран от Аджарн Чалермчай Коситпипат, който е създал това будистко изкуство, за да предложи като произведение на изкуството на Негово Величество Царя.


Хотелски резервации в Чианг Рай Хотел Чианг Райแนะนำ
"атракции"