18 места за посещение в Районг град за посещение Опитайте се да посетите и ще ви хареса.

Прочетете 15,178 XNUMX

Туризъм в Районг 2564 Провинция Районг е друга популярна туристическа дестинация. защото се намира не много далеч от Банкок Пътуването не отнема много време Можете да пътувате сутрин и да се върнете. Или просто да преспиш? Лесно за пътуване и пълно с туристически атракции. Чиста морска вода, красиви водопади, вкусни ресторанти с морски дарове. и сезонни овощни градини както и много други природни забележителности Наречен провинция Районг, можете да пътувате целогодишно. След това се пригответе да си съберете багажа и отидете по-добре в Районг, защото днес Поради това сме събрали 18 места за посещение в Rayong. Препоръчваме 12 настаняване в Rayong, до морето, добра атмосфера, красива гледка, прохладен бриз และ Ресторант 10 Rayong Пълно с вкусно меню. Трябва да се удари.

1. Кох Самет

Първото място за посещение в Районг, за което хората се сещат, е неизбежно Кох Самет е море близо до Банкок. с добра атмосфера Има красива гледка за правене на много снимки. Има и красив, тих плаж, чисто море, способно да плува. Честито гмуркане с шнорхел Освен това през нощта на острова се провеждат и различни представления от местните жители като танци, танци на огън и др.

แนะนำ 10 настаняване в Koh Samet, плаж Sai Kaew, охлаждане и наслаждаване на гледката към морето

Адрес: Koh Samet, област Muang, провинция Rayong

Работно време - затваряне: всеки ден, може да прекоси лодката между 08.00-16.00 часа.

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

2. Thung Prong Thong, Pak Nam Prasae, Rayong

Популярно място, където туристите идват да правят красиви снимки, Thung Prong Thong е природна атракция. с хладна атмосфера Той е чист източник на озон. Заобиколен от зелени и златни зъби. Вечер това златно зъбно поле се оцветява от слънчевата светлина и става златисто. Подходящ за наслаждаване на гледката, седене и наслаждаване на най-много.

Адрес: Село № 7, район Pak Nam Krasae, област Klaeng, провинция Rayong

Работно време - затваряне: Всеки ден 06.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 038-661-720-1 (Община Пак Нам Прасае)

Уебсайт: -

Facebook: -

3. Мунски острови

Да отидем до морето Районг Районгското море е красиво, никъде не се губи. Мунските острови се състоят от 3 острова, а именно Ко Мун Най, Ко Мун Кланг и Ко Мун Нок която красотата е различна за всеки остров бял пясъчен плаж с тиха атмосфера подходящ за отдих особено островите Мун Най с отделно море Можете също така да охладите насред морето. но в зависимост от времето и датата и часа на този ден.

Адрес: Mu Ko Mun, подрайон Kram, област Klaeng, провинция Rayong

Работно време - затваряне: Всеки ден 06.00:18.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

4. Yomjinda Road

Нека да се отбием за малко пазаруване на Yom Jinda Road. Това е стар град, изпълнен с нотка на традиционно и класическо. Това е първата улица на Районг, която се простира успоредно на река Районг. Освен това това място е било първият търговски пункт на този източен крайбрежен град в миналото. подходящ за фотография Охлаждащото ходене и насладата от атмосферата е много.

Адрес: Yomjinda Road, област Mueang, провинция Rayong

Работно време - затваряне: Общите магазини отварят всеки ден от 10.00-20.00 / Пешеходната улица отворена събота-неделя 18.00-22.00

Телефонен номер: 081-429-1326

เว็บไซต์:

Facebook: facebook.com/Yomchinda Road, Rayong, посетете стария град Rayong

5. Пазар Ban Phe, Районг

Искам да си купя сувенири от морски дарове. както пресни, така и сухи трябва да дойде на пазара Ban Phe Това е пристанище с много ресторанти с морски дарове. което е прясна морска храна 100 процента направо от морето за избор. Кой обича да яде пресни морски дарове? На приятелска цена мога да ви кажа, че не го пропускайте.

แนะนำ 5 пазара за морски дарове, всички стилове, пресни, преработени, готови за консумация

Адрес: Подрайон Phe, област Mueang, провинция Rayong

Работно време - затваряне: Всеки ден 09.00:16.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

6. Аквариум Rayong

Тази туристическа атракция на Районг е колекция от повече от 43 аквариума, както и голям аквариум. редки водни животни И черупки, общо 4 езера, освен това има рядък аквариум. и показва различни дейности за обучение на туристи

Адрес: Подрайон Phe, област Mueang Rayong, провинция Rayong

Работно време - затваряне: отворено за посетители всяка сряда - петък от 10.00-16.00 часа.

Събота неделя и официални празници от 10.00:17.00 до XNUMX:XNUMX ч. Затворено от понеделник до вторник.

Телефонен номер: 038-653-741

เว็บไซต์: www.fisheries.go.th

Facebook: -

7. Хорм Ми Сук

Suan Hom Meesuk е интегрирано предприятие от общността за производство на дървесина от дървесина с продукти OTOP, продавани както в страната, така и в чужбина. и най-важното е черта билково масажно масло ароматен Помага и за облекчаване на болки Много е подходящ за закупуване като сувенир за възрастни.

Адрес: Soi Meesuk 8, Moo 4, подрайон Kached, област Mueang, провинция Rayong

Работно време - затваряне: Директен контакт с градината

Телефонен номер: 082-898-7886

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Mesook Farm

8. Laem Mae Phim

Районг е популярна туристическа дестинация целогодишно, като плажа Лаем Мае Фим, който има туристи целогодишно. Това е плаж, пълен с естествена красота. Има 4 км дълъг пясъчен плаж с квартири, курорти и евтини ресторанти с морски дарове. по плажа Подходящ за охлаждане при ходене, правене на снимки, седене и ядене на морски дарове по най-смразяващия начин.

Адрес: Moo 3-4, път Pae-Klaeng-Kram, подрайон Kram, област Klaeng, провинция Rayong

Работно време - затваряне: всеки ден, 24 часа в денонощието

Телефонен номер: 038-638-789, 038-638-965

Уебсайт: -

Facebook: -

9. Mae Ramphueng Beach или дъното на залива

Плажът Mae Ramphueng е друга популярна туристическа дестинация. Това е плаж с тюркоазена вода. красиви зърна пясък И има много ресторанти за морски дарове, от които можете да избирате, всички подредени пред плажа. Има и места за настаняване на морето с красиви гледки, от които можете да избирате. Подходящ за семейно плуване в морето. Яжте много вкусни морски дарове.

Адрес: район Taphong, област Mueang Rayong, провинция Rayong

Работно време - затваряне: всеки ден, 24 часа в денонощието

Телефонен номер: 038-653-034

Уебсайт: -

Facebook: -

10. Ламайската градина

Lamai Garden (Rayong), царството на овощните дървета ... в средата на планините С площ от над 500 райски плодни овощни градини, заобиколени от планини и естествени гори, хладен въздух с различни растения. Планирахме да засаждаме плодове повече от 10 години, като систематично излагаме плана за засаждане за всеки вид плодове. Има много видове плодове, които да ви посрещнат, като дуриан, рамбутан, мангостин, грейпфрут, розова ябълка, лонган, отказване от драконови плодове, лонгконг, звездни плодове, майонг чад, грозде и др. Насладете се на атмосферата. и радостта от брането на пресни плодове от дървото Удобен с трансфер за посещение на парка. Има служители, които да предоставят знания и информация по време на посещението в градината.Lamai е отворен за всички клиенти и туристи да влязат и да изпитат атмосферата на щастие, забавление и перфектен мир.

Адрес: Sai Bueng Road, Wang Chan District, провинция Rayong

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:17.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

(Овощната градина е отворена през май-юли. и по време на затварянето на овощната градина, туристите могат да дойдат да посетят градината както обикновено)

Телефонен номер: 098-737-4983

เว็บไซต์: www.suanlamai.com

Facebook: facebook.com/ Суан Ламай / Суан Ламай

11. Национален парк Khao Chamao-Khao Wong

е естествена туристическа атракция с пълна дъждовна гора и е източникът на водосбора на провинция Районг Която е пълна с изобилие от дива природа и естествена красота като водопади, скали, пещери са красива природна природа. Подходящ за хора, които обичат туризма. Потопете се сред природата, доколкото е възможно.

Адрес: Област Клаенг, провинция Районг

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00 ч. - 16.00 ч.

Телефонен номер: 038-996-202, 091-586-2009

Уебсайт: -

Facebook: -

12. Мост Рак Самае

Мост Рак Самае висящ мост Пържете през канала Ta Boi Която е заобиколена от буйни зелени мангрови гори. заедно с дървена пътека преминават през зелената мангрова гора който има сенчеста и освежаваща атмосфера е атракция за екотуризъм подходящ за фотография Насладете се на посещение Още едно място, което не може да бъде пропуснато

Адрес: подрайон Noen Kho, област Klaeng, провинция Rayong

Работно време - затваряне: всеки ден от 07.00:18.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер : -

Уебсайт: -

Facebook: -

13. Плаващ пазар Koh Kloi

Малък плаващ пазар, разположен в град Районг. декорирани в ретро пазарен стил който е пълен с аурата на стария град По отношение на магазините има богат избор от дрехи, сувенири, сувенири, играчки и ресторанти. магазин за напитки и много други

Адрес: 65/3 Moo 3, Bypass Road, Tum Choeng Noen, област Mueang, провинция Rayong

Работно време - затваряне: всеки ден от 08.30:18.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 086-837-1155

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Koh Kloi Market

14. Водопад Као Чамао

Водопад Као Чамао Намира се в района на националния парк Као Чамао-Као Уонг. Бистрият поток е дълъг повече от 3 километра и има 8 нива на красиви водопади, състоящи се от Уанг Нуенг, Уанг Матча, Уанг Моракот, Уанг Сай Нгам, Пха Клуай Май, Пролив, Водопад Шест Саи и Пха Сун. Ще има много риби от антимон в изобилие. Подът на Изумрудения дворец е дълбок, тъмнозелен дворец, а високият под на скалата ще бъде поток, който се спуска от висока планина и др. през гората покрай близкия водопад

Адрес: Национален парк Khao Chamao-Khao Wong, област Klaeng, провинция Rayong

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:16.30 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 038-996-202

Уебсайт: -

Facebook: -

15. Водопад Khlong Pla Kang

Водопад Khlong Pla Kang в района на Као Чамао - Национален парк Као Уонг Това е водопад с дължина на каскада около 3 километра, с каскаден поток в средата на девствена гора.До потока и двете страни са изпълнени с малки и големи дървета. гъби и папрати включително мъха, който плътно покриваше скалата Атмосферата на зеленина по маршрута е много красива и чиста от природата. Поток от бистри и хладни водопади може да види много антимонови риби.

Адрес: подрайон Huai Thap Mon, област Khao Chamao, провинция Rayong

Работно време - затваряне: Всеки ден 08.00:16.30 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 038-894-378

Уебсайт: -

Facebook: -

16. Као Ча-анг през канала

Као Ча-анг се разпростира на канала Варовиковите планини са създадени от природата. През пещерата тече вода, на разстояние около 350 м. Вътре в пещерата има сталагмити, сталактити и скали. Красив външен вид, ярки светлини за улесняване на видимостта, но не всички точки. Някои точки се нуждаят от фенерче, за да светят. Атмосферата в пещерата е странно красива.Водата е студена и въздухът в пещерата не е влажен. Отворен за разходка с лодка през пещерата канал под планината Само събота, неделя и официални празници През делничните дни можете да посещавате само, но няма лодка.

Адрес: подрайон Као Ной, област Као Чамао, провинция Районг

Работно време - затваряне: Всеки ден 09.00 - 16.00

Телефонен номер: 089-247-9209

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Khao Cha-ang през канала - Вземете лодка през пещерата, Rayong

17. Као Лаем Я

Као Лаем Я, популярна туристическа атракция в Районг в националния парк Као Лаем Я - Ко Самет Земята има заострена форма, стърчаща в морето. Има интересни дейности като правене на снимки с дългия мост. природна пътека В парка има места за къмпинг и палатки под наем. Има стаи и душ съоръжения. Акцентът при посещението на Khao Laem Ya Това е да се снимате с бялата кула и дървения мост. както и да се любувате на красивата гледка към морето в широк ъгъл, докъдето стига окото

Адрес: 79 Tambon Phe, Amphoe Mueang Rayong, Rayong

Работно време - затваряне: всеки ден от 08.00:18.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 038-653-034

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/ Национален парк Као Лаем Я - Ко Самет

18. Ягодов град

Strawberry Town се намира в землището на Brookside Valley Resort, името Strawberry Town е определено да представлява сладкия и светъл град на града. Проектиран е с уникална архитектура в западен стил. Специално проектиран да бъде реплика на Холандия. с поразително красиви цветове Символът тук е Статуята на ягодовата корона е известна като Принцът на ягодите. Има и цветни градини, овцеферми и много приключенски дейности, катерене, катерене и правене на снимки.

Адрес: 6 Moo 5, подрайон Samnakthong, област Mueang Rayong, провинция Rayong

Работно време - затваряне: всеки ден от 08.00:18.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 038-026-300 - 1, 081-842-2847, 085-060-3111

Уебсайт: www.brookside.co.thhttps://www.brookside.co.th/th/

Facebook: -

Всичко това са 18 места за посещение в Районг. които събираме заедно Кой не знае къде да отиде този уикенд? Нека ви кажа, че Rayong е много интересна опция.


Хотелска резервация в Районг Хотел Районгแนะนำ
"атракции"