15 атракции Khao Yai, забавление, пълно с вкус, правене на селфита, разходки, дишане на въздуха, ще останете доволни.

Прочетете 23,501 XNUMX

แนะนำАтракции Khao Yai 2021 Къде ще има да го видим?

този уикенд Къде да отида днес Доброволно вземете приятели, за да нахлуете в популярни туристически атракции като Khao Yai, туристическа атракция близо до Банкок. който е пълен с чист въздух Заобиколен от мрачна зелена природа, пълен с нея и може да пътува в хлад, без да губи време.Съществуват и много туристически атракции като правене на красиви снимки за разходка с хлад или като място за приключения, за да се забавлявате, забавлявате, забавлявате, не- Спри се. и много други Нека да пътуваме по пълен с вкус, забавен начин, без изобщо да се отегчаваме. Кое къде ще включва? Да видим.


1. Национален парк Као Яй

Да започнем с Популярни атракции Khao Yai Национален парк Као Яй природни ресурси Чист въздух, близо до популярния Банкок, който отнема само няколко часа. Това е място, което може да се посещава целогодишно. защото има сочна гора красива зелена трева Всеки водопад тече силно. Подходящ за туризъм, за да изучава истински природата. Всеки, който иска да изпита природата отблизо Не е дълго пътуване, препоръчвам го.


2. Язовир Saisorn

Язовир Сай Сорн Намира се в района на Национален парк Као Яй. По пътя от офиса на парка - Pha Kluay Mai е резервоар за консумация и източник на вода за дивата природа. Също така е популярно място за снимки, което туристите често правят, за да правят впечатляващи снимки. защото тук гледката е прекрасна и има много места за снимки Освен това атмосферата е добра. Това е друга забележителност, която идва да посети Као Яй и трябва да го посети. Който е истинска селфи линия, не трябва да я пропуска.


3. Ферма Chokchai

Фермата Chokchai се намира на пътя Mittraphap-Pak Chong. Това е селскостопанска туристическа дестинация. подходящ за семейни пътувания Те ще научат за отглеждането на млечни крави и също така ще се насладят на различни дейности като доене на крави, конна езда, приготвяне на сладолед и др. свеж въздух И може да останете на къмпинг, къмпинг, спане на палатки, смразяваща атмосфера, по-забавно.

Адрес: 169 село № 2, Mittraphap Road, Nong Nam Daeng, район Pak Chong, Nakhon Ratchasima

Работно време - затваряне: Всеки ден 10.00 - 20.30 (затворен в понеделник)

Телефонен номер: 02-532-2846

เว็บไซต์: www.farmchokchai.com

Facebook: facebook.com/Farm Chokchai


4. Ложата на птиците

Курортът и ресторантът на Birder's Lodge Разположен сред добра атмосфера на планини и пасища, която ще ни позволи да изживеем природата отблизо. Чувствайте се свежи през цялото време И има много красиви ъгли за снимки. Що се отнася до менюто с храни, има пълен избор от солени ястия, десерти и напитки. Ако обичате да правите снимки, трябва да дойдете. Има и вили в европейски стил. с добри дейности Вечерта туристите да се наслаждават, без да им омръзне.

Адрес: 282 село No 10, подрайон Mu Si, район Pak Chong, Nakhon Ratchasima

Работно време - затваряне: всеки ден от 08.30.00:18.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 044-002-306

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/ Ложата на птиците


5. Сценичен свят

Scenic World се намира на Thanarat Road. Район по пътя нагоре към Као Яй Това е царство на удоволствието, разположено в земя на чудесата сред зелените планини. Общо има 4 зони, които са Зона 1, Тематичен парк Life Park, Зона 2, Играйте със сърцето си в Splash World, Зона 3, пазарувайте и се разхлаждайте в Greenery Park Mall, а Зона 4 завършва с пълна почивка Вдишайте чист въздух, за да напълните дробовете си в The Greenery Resort и BOTANICA. Който е авантюрист, който обича забавлението, предизвикателство, мога да ви кажа, че не го пропускайте.

Адрес: 77 Moo 5 Thanarat Road, Mu Si Subdistrict, Pak Chong District, Nakhon Ratchasima

Работно време - отворен за обслужване само в петък, събота, неделя и последователни празници от 10.00:18.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 044-001-188

เว็บไซต์: www.scenicalworld.com

Facebook: facebook.com/Scenical World


6. Панорамна ферма Khaoyai

Ферма Khao Yai Panorama Здравословна ферма за гъби за разлика от всяка друга ферма. Защото тук цари красива атмосфера. Освен това туристите ще разгледат по-отблизо фермата за гъби. Направете свои собствени гъби Фермата за гъби има атмосфера като малка къща. чиито собственици са различни видове гъби Има и гъбни продукти от фермата. да изберете да пазарувате на достъпна цена и да си вземете и вкъщи

Адрес: 297 Moo 6 Thanarat Road, подрайон Nong Nam Daeng, подрайон Mu Si, район Pak Chong, провинция Nakhon Ratchasima

Работно време - затваряне: отворен само в петък, събота, официални празници от 10.00 - 19.00 и неделя от 9.00 - 17.00.

Телефонен номер: 044-756-234

เว็บไซต์: www.khaoyaipanoramafarm.com

Facebook: facebook.com/Khaoyai Panorama Farm


7. Селска къща, Као Яй

Ban Nok Khok Na Khao Yai, селскостопанска туристическа атракция Разположени сред тиха атмосфера в Као Яй, има кафенета и ресторанти, които са много студени. проектиран и декориран, за да бъде в хармония с природата и широките зелени полета перфектно Който магазинът е предвиждал, че туристите трябва да изпитат природата от първата стъпка в магазина. Туристите ще могат да усетят природата от пешеходната пътека в бамбуковата тъкан.

Адрес: 469 Ban Kut Ngong, село No 7, подрайон Wang Sai, район Pak Chong, провинция Nakhon Ratchasima

Работно време - затваряне: всеки ден от 10.00:17.30 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 083-095-2199

เว็บไซต์: www.baannokkokna.com

Facebook: facebook.com/Baan Nok Khok Na Khao Yai


8. Курорт Lalamukha Tented

Lala Muga Tent Resort Khao Yai, хип курорт. Това прилича на луксозна палатка, климатизирана, в стил сафари, с меки легла. Оставете го да спи удобно. Заобиколен от зеленина, добра атмосфера и прохладно време през цялата година. Освен това е тихо, подходящо за истински релакс. Всеки, който обича да спи в къмпинг курорт с двор около лагерния огън Можете да говорите с Мой и да гледате звездите по хладно. Не го пропускайте.

Адрес: 515 Moo 5, Moo Si Subdistrict, Pak Chong District, Nakhon Ratchasima Province

Работно време - затваряне: всеки ден от 10.00:17.30 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 044-300-691

เว็บไซต์: www.lalamukha.com

Facebook: facebook.com/ Lalamukha Tented Resort Khao Yai


9. PB долина

PB Valley Khao Yai е красиво лозе. На площ от над 2,500 рай в средата на долината Разделен е на 400 хектара лозарски площи за производство на вино и 100 хектара грозде за прясно хранене. и прясно грозде без семки за ядене. Посетителите ще могат да видят най-голямата винарна в Югоизточна Азия с размери 3,000 квадратни метра, оборудвана с модерно оборудване. Включително дъбови бъчви за варене на над 250 вносни вина от Франция, както и дегустация на различни вина от PB Valley.

Адрес: 102 Moo 5, подрайон Phayayen, област Pak Chong, провинция Nakhon Ratchasima

Работно време: Всяка неделя - четвъртък 09.00 - 18.00 часа, петък - събота 09.00 - 21.00

Телефонен номер: 085-481-1741

เว็บไซต์: www.pbvalley.com

Facebook: facebook.com/PB Valley


10. GranMonte Лозе

GranMonte Vineyards или GranMonte Vineyard and Winery е друго чудесно лозе за посещение. защото има чиста атмосфера Прекрасна гледка към лозята, простиращи се прекрасно до подножието на голямата планина. Обща площ от повече от 100 хектара, има фабрика за грозде и вино за проучване. Фермата е отворена за туристи да контактуват отблизо с лозето. заедно с винени турове За отглеждането на грозде и производството на вино заедно с първокласната дегустация на вино на Gran-Monte

Адрес: 59 Moo 9, подрайон Phayayen, област Pak Chong, провинция Nakhon Ratchasima

Работно време - затваряне: всеки ден от 07.30:20.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 081-900-8282

เว็บไซต์: www.granmonte.com

Facebook: facebook.com/GranMonte Лозе и винарна


11. Rai Thong Somboon Club @ Khao Yai

Ферма за посещение в селски стил в добра атмосфера Подходящ за излизане на почивка. Заобиколен от планини, пълни с приключенски дейности, като конна езда в западен стил, издигане на небе, спускане с колело, разходка за забележителности, ATV, картинг, картинг крос, санка и въжена линия.Има и много видове настаняване сред перфектната природа. чист въздух да помогне за запълване на щастието с миризмата на западен каубой заедно с вкусен ресторант за пържоли да изберете да ядете След като се изморите и със забавни занимания

Адрес: 119 Moo 10, Pak Chong-Hua Lam Rd., Район Pak Chong, район Pak Chong, провинция Nakhon Ratchasima

Работно време - затваряне: всеки ден

Телефонен номер: 093-326-6685

เว็บไซต์: www.thongsomboon-club.com

Facebook: facebook.com/Raithong Somboon Club @ Khaoyai


12. Примо Пиаца

Primo Piazza в Khao Yai Travel Сред най-красивата природа Заобиколен от красиви градини и големи планини Тук тук в Као Яй е проектиран архитектурен модел на древно село на повече от 500 години в Тоскана, Италия. отприщи хаоса След това елате и го изпълнете с щастие, което ще направи трайно впечатление. Има място за сядане и почивка, отпиване на кафе, гледане на гледката към светлината или които искат да изпитат сладостта на тези пухкави хора като Lamb Merino, Alpaca и Donkeys.

Адрес: 200/2 Moo 10, подрайон Mu Si, област Pak Chong, провинция Nakhon Ratchasima

Работно време - затваряне: всеки ден от 09.00:18.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 081-922-9000

เว็บไซต์: www.primopiazza.com

Facebook: facebook.com/Primo Piazza


13. Екзотичен парк Bonanza Екзотичен парк Bonanza

Мини зоопарк Екзотичен парк Бонанза С обща площ от около 100 хектара, кръгова разходка около малка планина от около 700 метра, има много интересни животни и дейности като алпаки, бели лъвчета, червени панди, орангутани, пигмейски коне и разнообразие на птици. тип Посетителите могат да се разходят или да се возят в ремарке, за да разгледат околността.Има и дейности за деца като хранене на агнета и кози, хранене на бели лъвчета, хранене на прасета прасета. и хранене на алпаки и др.

Адрес: 236 Moo 5 Thanarat Road, подрайон Khanong Phra, област Pak Chong, провинция Nakhon Ratchasima

Работно време: Всеки понеделник - петък 10.00 - 17.00 часа, събота - неделя 09.00 - 17.00 часа.

Телефонен номер: 083-941-3368

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/ Екзотичен парк Бонанза


14. Овладейте лабиринта (Pete Maze)

Pete Maze в Khao Yai лабиринт от дърво с обща площ около 5 рай, заобиколена от гори и зелени планини Има акцент е сложен лабиринт - напред-назад. където можете да се насладите на разходка наоколо и намерете решение Заедно с различни интересни неща по алеята и може да се разхождате и да правите снимки по забавен начин.На разположение е и кафене. Подходящ за сядане и пиене и наслаждаване на гледката.

Адрес: 126 Moo 11 Khanong Phra, област Pak Chong, провинция Nakhon Ratchasima

Работно време - затваряне: всеки ден от 09.00:18.00 до XNUMX:XNUMX часа.

Телефонен номер: 080-168-9601

Уебсайт: -

Facebook: facebook.com/Pete Maze


15. Khao Yai Speedkart

Khao Yai Speed ​​Kart, място, на което може да се наслади цялото семейство Насладете се на картинг, каране на ATV или си вземете почивка във фермата. А кафенетата тук са готови да обслужват всякакви форми. Пистата за картинг има разстояние до 700 метра и се предлага както в конфигурации за единичен, така и за двама пътници, докато пистата за ATV има и плоска платформа за къси разстояния на децата. и поле, което добавя забавна база за възрастни

Адрес: Thanarat Road, подрайон Nong Nam Daeng, област Pak Chong, провинция Nakhon Ratchasima

Работно време - затваряне: Всеки ден 09.00:19.00 ч. - XNUMX:XNUMX ч.

Телефонен номер: 090-909-8060

เว็บไซต์: www.khaoyaispeedkart.com

Facebook: facebook.com/Khaoyaispeedkart Као Яй скоростен картинг

Той е пълен с 15 места за посещение в Као Яй. които събираме заедно Ако имате възможност да посетите Као Яй Не забравяйте да дойдете и да посетите.


Резервирайте евтин хотел в Као Яйแนะนำ
"атракции"