10 места за посещение през дъждовния сезон 2564 Зелен сезон, киснене под дъжда, водопади, планини и рафтинг с бяла вода.

Прочетете 1,225 XNUMX

Дъждовният сезон Къде да отидем в дъждовния сезон Нека се успокоим, когато вали.Да последваме.Днес имаме място.туризъм на дъждовния сезон 2564  Зелен сезон, включително водопади, планини, морска мъгла, рафтинг и препоръчване на приятели да пътуват до места, които могат да дишат пълноценно на върха на планината. заедно с прегръщането на морето от мъгла до забравяне на проблемите и препятствията произтичащи от живота, работата, любовта и други въпроси това ни уморява и се презарежда Върнете се и решете проблема съзнателно.


1. Khao Kho, провинция Phetchabun

Нека започнем с Khao Kho. Провинция Phetchabun Популярна туристическа дестинация с хладно време през цялата година. което дава възможност да пътувате, за да се отпуснете целогодишно Който търси релакс Препоръчвам ви да поемете дълбоко въздух, да спите под звездите, да прегърнете морето от мъгла тук, гарантирам, че определено ще бъде полезно за сърцето ви. Има и много туристически атракции като Phra Tamnak Khao Kho. Wat Phra That Pha Son Kaew Жертвен паметник Khao Kho да посетите и да се насладите


2. Национален парк Нам Нао Провинция Phetchabun

Национален парк със студено време през цялата година. Освен това е изпълнен с екзотиката на борови гори, които са на не по-малко от 100 години, облицовани с буйна зелена трева в комплекса Phetchabun Mountain. което кани туристите да изпитат свежестта и спокойствието на това място


3. Крачиев поле с цветя Национален парк Сай Тонг Провинция Chaiyaphum

когато дъждовният сезон Място, което не бива да се пропуска, е неизбежно, розовите и бели цветни полета Krachiao, Национален парк Sai Thong. Провинция Chaiyaphum което е красиво, което цъфти с хладен дъжд Кой мисли за яркозелени цветя и трева? това ви кара да се чувствате свежи препоръчайте да отидете тук няма разочарование


4. Водопад Ти Ло Су, провинция Так

Водопадът Thi Lo Su е една от мечтаните дестинации на туристите. Тези, които обичат да снимат, туристите в пътуването ще използват рафтинг. Използвайте гумен или бамбуков сал, за да прекосите различни бързеи и да се биете с реката. Пристигане до водопада Thi Lo Su който ще изпита величието на реката Красотата на един от големите водопади с височина 300 метра и, ако има късмет, ще се срещне с върха, мъглата, плаваща ниско над водната повърхност.


5. Фу Сой Дао, провинция Утарадит

Фу Сой Дао е естествен учебен център. където туристическите туристи са популярни През дъждовния сезон ще има ниски мъгли, които покриват цялата гора. Плюс дърветата, които са буйни и подканващи за докосване. Има и цъфтящо змийско цвете, което цъфти и през този период. Това прави Phu Soi Dao туристическа атракция по време на дъждовния сезон, което е друго интересно място, в което има всичко.


6. Кхун Сатан, провинция Нан

Кхун Сатан е тихо място. хората са по-малко претъпкани особено по време на дъждовния сезон ще бъде студено пълен със зеленина на планини и дървета красотата на облачното море и освежаваща атмосфера който обича мира Препоръчително е да се опитате да посетите Khun Sathan по време на дъждовния сезон.Определено ще бъдете доволни от природата в белите дробове.


7. Baan E-Tong, мина Pilok, провинция Канчанабури

Бан Е Тонг, мина Пилок, село, покрито с мъгла по време на дъждовния сезон. охладете въздуха Изпълнен с мир, който е много рядък. Подходящ за истински релакс. Има и забележителност, която не бива да се пропуска. Морето на мъглата на кръстовището на хълма Чанг Суек Кой иска да прегърне морето по перфектен начин? Опитайте веднъж, няма да бъдете разочаровани.


8. Национален парк Khao Yai Провинция Нахон Ратчасима

природни ресурси Чист въздух, близо до популярния Банкок, който отнема само няколко часа. по време на дъждовния сезон Национален парк Као Яй ще има сочна гора красива зелена трева Всеки водопад тече силно. Подходящ за туризъм, за да изучава истински природата. Всеки, който иска да изпита природата отблизо Не е дълго пътуване, препоръчвам го.


9. Национален парк Фу Хин Ронг Кла Провинция Фитсанулок

Национален парк Фу Хин Ронг Кла Това е парк, който покрива границата между провинциите Loei и Phitsanulok. Това е туристическа атракция, пълна с буен зелен мъх на фона на скалистия пейзаж. Има различни туристически места като Lan Hin, Pha Chu Thong или Hin Taek. който е пълен с естествена красота Линията на природата трябва да се влюбват един в друг винаги.


10. Рафтинг по река Khek Провинция Фитсанулок

За тези, които обичат приключенски дейности по време на дъждовния сезон като този, неизбежно е рафтингът с бяла вода да е сигурен. и предизвикателни дейности по рафтинг с бяла вода по реката трябва да е тази река Khek Защото друго поле за рафтинг в Тайланд, което е много забавно. защото има достатъчно валежи Плюс това, маршрутът за рафтинг е вълнуващ. Това прави целия рафтинг маршрут пълен с забавление и предизвикателство.


евтина хотелска резервация евтина хотелска резервацияแนะนำ
"атракции"